Το Beach party Festival διοργανώθηκε για πρώτη φορά στο camping της παραλίας Αγίας Άννας στη Βόρεια Εύβοια. Η διάρκεια του ήταν πέντε μέρες από τις 10 έως τις 14 Ιουλίου 2019.

Το Eviaportal.gr ήταν εκεί και έζησε μία μοναδική εμπειρία. Καθημερινά εμφανίζονταν live διαφορετικά συγκροτήματα και τραγουδιστές που ξεσήκωναν τα πλήθη τα οποία τους περίμεναν με ανυπομονησία. Κωστής Μαραβέγιας, Ρένα Μόρφη, Μέλισσες και πολλοί ακόμη καλλιτέχνες μάγεψαν το κοινό. Είναι το μεγαλύτερο μουσικό αλλά και κατασκηνωτικό φεστιβάλ στην Ελλάδα. Οι μουσικές σκηνές ανάλογα τη μέρα ήταν σε τέσσερα διαφορετικά σημεία του camping.

Στο Beach stage στην αμμουδιά, στο VIP pool stage στο ξενοδοχείο Thalatta, στο Saint stage στο δάσος πίσω και μέσα στο camping και τέλος στο Pool stage στην πισίνα του camping. Ο κόσμος που το παρακολούθησε ήταν όλων των ηλικιών με περισσότερους τους νέους!

Η παραγωγή είχε φροντίσει ώστε η συγκοινωνία να αφήνει τους κατασκηνωτές του Φεστιβάλ ακριβώς έξω από το camping καθημερινά. Υπήρχε καθαριότητα και ενημέρωση. Ακόμα ζούμε στους ξέφρενους ρυθμούς του Φεστιβάλ και ανυπομονούμε για το επόμενο!!!