Η Διοίκηση και ομάδα του ΣΥΛΛΑΣ Αιδηψού καταγγέλλουν πλαστοπροσωπία παίχτη του παιδικού τμήματος του Άρη Θήβας στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής.

Το ΔΣ του Συλλόγου Καλαθοσφαίρισης ΣΥΛΛΑΣ ΑΙΔΗΨΟΥ ενημερώνει το φίλαθλο κόσμο της Εύβοιας αλλά και της Στερεάς Ελλάδας για τα όσα συνέβησαν στο αγώνα μπάσκετ του Παιδικού Πρωταθλήματος της Β’ φάσης της ΕΣΚΑΣΕ, στις 25/2/2012 στο κλειστό της Αιδηψού, μεταξύ του Σ.Κ. ΣΥΛΛΑ ΑΙΔΗΨΟΥ και του ΑΡΗ ΘΗΒΑΣ.

Στο συγκεκριμένο αγώνα , που ο Άρης Θήβας νίκησε το Σύλλα με 54-70, χρησιμοποιήθηκε ο παίχτης με το Νο 14 ονόματι Σκυριανός αντί του δηλωθέντος Τσομπανέλη. Φυσικά χρησιμοποιήθηκε το δελτίο του Τσομπανέλη που είναι γεννημένος το 1996, ενώ ο Σκυριανός είναι γεννημένος το 1994 και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Παιδικό. Αυτό πέρασε απαρατήρητο από τους διαιτητές του αγώνα (Μασλατζίδης, Κάλφα … γιατί άραγε? Δεν είχαν ξαναπαίξει τον Άρη?) , τη Γραμματεία, όσο και από εμάς, που πρώτη φορά επίσημα αντιμετωπίσαμε τον Άρη, εκτός από ένα φιλικό στη Θήβα όπου και τον είχαμε νικήσαμε.

Οι ίδιοι οι αθλητές μας του Παιδικού τμήματος ,πριν λίγες μέρες, αναγνώρισαν τον αθλητή Σκυριανό στο facebook και στην σελίδα του ΑΡΗ και τον είδαμε κι εμείς και στη φωτογραφία πριν τον αγώνα, αλλά και στα βίντεο του αγώνα που έχουν αναρτηθεί και στο διαδίκτυο. Επίσης τον παρακολουθήσαμε στον τελικό του Εφηβικού στις Λιβανάτες στις 25/3/12.

Ο συγκεκριμένος αθλητής, υπό τις οδηγίες του «άξιου προπονητή» του κ. Γερμανού, πέτυχε στον μεταξύ μας αγώνα 24 πόντους και ήταν φυσικά η αιτία που η ομάδα μας δεν έφτασε στο τελικό του Παιδικού της ΕΣΚΑΣΕ.

Έχουμε πληροφορίες ότι το ίδιο έγινε και στον αγώνα μεταξύ του Άρη Θήβας και του Μάκαρου Άμφισσας, όπου ξαναχρησιμοποιήθηκε ο Σκυριανός. Φυσικά στον επόμενο αγώνα με την Έξω Παναγίτσα ΔΕΝ χρησιμοποιήθηκε ο Σκυριανός, γιατί στις Χαλκίδα τον ήξεραν, με αποτέλεσμα ο Άρης Θήβας να χάσει και στον τελικό να πάνε η Έξω Παναγίτσα και η ΑΓΕΧ, αντί του ΣΥΛΛΑ και της ΑΓΕΧ.
Αυτά είναι τα αδιάψευστα γεγονότα!


Η πρώτη σκέψη του ΔΣ του ΣΥΛΛΑ, μια και ένσταση γίνεται στο πρώτο 48ωρο μετά τον αγώνα και δεν έγινε από μέρους μας, ήταν να προσφύγουμε στο ΑΣΕΑΔ. Αυτό θα είχε σαν αποτέλεσμα να μην γίνει ο τελικός, η ΕΣΚΑΣΕ να μη βγάλει πρωταθλητή, να δικαιωθεί μεν η ομάδα μας, αλλά ουσιαστικό αποτέλεσμα να μην υπάρχει μια και δεν θα άλλαζε κάτι, λόγω των «σφιχτών» ημερομηνιών των αγώνων της Β΄ φάσης.

Επειδή όμως δε θέλουμε να δημιουργήσουμε περισσότερα προβλήματα στην ΕΣΚΑΣΕ (που πιστεύουμε ότι ξέρει «το αθλητικό ποιόν» όποιων δημιουργούν τέτοιες καταστάσεις) , ούτε να ακυρώσουμε τον ωραίο αγώνα που έδωσαν όλη τη χρονιά οι αθλητές μας – αλλά και αυτοί της Έξω Παναγίτσας, της ΑΓΕΧ και των άλλων ομάδων – αποφασίσαμε να μην κάνουμε καμιά περαιτέρω ενέργεια πέραν της δημοσιοποίησης του θέματος.
 Το Ευβοιώτικο μπάσκετ εκπροσωπείται στον τελικό της ΕΣΚΑΣΕ και ευχόμαστε «Καλό αγώνα» και στις δυο ομάδες. 
 

Εδώ και 22 χρόνια στο ΣΥΛΛΑ ΑΙΔΗΨΟΥ διδάσκουμε μπάσκετ και χτίζουμε αθλητές και ανθρώπους. Λειτουργούμε το σύλλογο με 3 αγωνιστικά τμήματα και 112 αθλητές στις ακαδημίες, σε μια πόλη 5.000 κατοίκων. Του χρόνου τα αγωνιστικά μας τμήματα θα είναι 6. Είμαστε η ομάδα που έχει τα περισσότερα έξοδα μια και οι μετακινήσεις μας στοιχίζουν περισσότερο απ’ όλες τις άλλες, αλλά που ποτέ δε χρησιμοποιήσαμε δόλια μέσα για να κερδίσουμε αγώνα.

Αλήθεια τι διδάσκετε στους αθλητές σας κύριε Γερμανέ και κύριε Κουτσοβασίλη, όταν τους πονηρεύετε από την Παιδική ηλικία στην απάτη, στη πονηριά και στη διαπλοκή? Επίσης απευθυνόμενοι στον παίχτη Νο 14 Σκυριανό που συνέπραξε σ’ αυτό, του ευχόμαστε να είναι το τελευταίο συμβάν στις «ειδικές αποστολές» που αναλαμβάνει!

Λυπούμαστε μόνο για την «άψογη φιλοξενία» (δικά σας τα λόγια κ. Γερμανέ) που σας προσφέραμε στον Τουρνουά του Σεπτεμβρίου και τα spa που … απολαύσατε στην Αιδηψό! Δεν φανήκατε δυστυχώς αντάξιοι της φιλοξενίας! 

(Σας επισυνάπτουμε τις διευθύνσεις των αναρτημένων βίντεο και τη φωτογραφία πριν τον αγώνα όπου επισημαίνονται οι παίχτες Σκυριανός και Τσομπανέλης).

http://www.youtube.com/watch?v=jMEWxaAABO8&list=UU1O0vJoP9bp3XJdf7dezLjg&index=1&feature=plcp

http://www.youtube.com/watch?v=l-wvk_2AUoc&list=UU1O0vJoP9bp3XJdf7dezLjg&index=2&feature=plcp