Ο νυν και υποψήφιος δήμαρχος Δήμου Κύμης-Αλιβερίου Θανάσης Μπουραντάς εγκαινίασε το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού του στην Κύμη.

Το βράδυ του Σαββάτου 11 Μαίου 2019 παρουσία όλων των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού “Συμπολιτεία πολιτών” και πλήθος κόσμου, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου στο κέντρο της Κύμης.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο νυν αντιδήμαρχος και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Αλέξανδρος Θεοδώρου μίλησε ενωτικά και ζήτησε την στήριξη του κόσμου για να συνεχίσει το έργο της η τωρινή δημοτική  αρχή.

Στην ομιλία του ο Θανάσης Μπουραντάς αναφέρθηκε πολλές φορές στον πρώην δήμαρχο Δημήτρη Θωμά και στην κακή οικονομική κατάσταση που έφερε τον δήμο.

Αναφέρθηκε επίσης στα χρήματα που εξασφάλισε η τωρινή δημοτική αρχή που αγγίζουν τα 35 εκατομμύρια ευρώ από το πρόγραμμα Φιλόδημος, σε μελέτες και έργα που έχουν δρομολογηθεί να γίνουν.

Ο κ. Μπουραντάς ζήτησε από τους πολίτες της Κύμης να τον στηρίξουν τόσο εκείνο όσο και τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του για να επιτευχθούν όλα όσα έχουν δρομολογηθεί να γίνουν.