Παρουσία πλήθους κόσμου τελέστηκαν σήμερα το απόγευμα Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης ΑΜΕΣΑ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ του υποψήφιου δημάρχου Χαλκιδέων Γιώργου Σπύρου, για τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023.

Στο εκλογικό κέντρο που βρίσκεται στην καρδιά της πόλης, στον πεζόδρομο της Ερμού, είχε γεμίσει με κόσμο με τον κ. Σπύρου φτάνοντας στο σημείο να γίνεται δεκτός με ενθουσιασμό, συνομιλώντας με τους παρευρισκόμενους.

Άννα Παππά

Μετά την τέλεση των εγκαινίων, ο υποψήφιος δήμαρχος της πόλης ευχαρίστησε θερμά όλους για την παρουσία τους, εκφράζοντας παράλληλα την λύπη του και τη συμπαράσταση στις πληττόμενες περιοχές της Θεσσαλίας.

Ο Γιώργος Σπύρου στην σύντομη ομιλία του, αναφέρθηκε σε αυτήν την πρωτόγνωρη καταστροφή και στην ανάγκη να υπάρξουν έργα πρόληψης και θωράκισης του Δήμου μας για την αντιμετώπιση ακραίων φαινομένων.

«Σε αυτές τις συνθήκες μία μόνο λέξη εκφράζει το καθήκον που έχουμε μπροστά μας. Αλληλεγγύη. Και σήμερα είμαστε εδώ για να την εκφράσουμε με τον πιο ανθρώπινο τρόπο. Δεν βγάζουμε όμως καθόλου από το μυαλό μας τις εκλογές που έρχονται σε τέσσερις εβδομάδες. Η αμηχανία και η συντριβή από την τραγωδία του Θεσσαλικού κάμπου δεν θα νικήσει την ανάγκη να αποφασίσουμε εμείς για το μέλλον του τόπου μας. Είμαστε έμπρακτα αλληλέγγυοι στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται.

Σκεφτόμαστε εθνικά, δρούμε όμως τοπικά. Οχυρώνουμε τον δικό μας δήμο απέναντι στα δεινά που μπορεί να μας ξανασυμβούν. Γιατί και εμείς δοκιμαστήκαμε από τις πλημμύρες στο Ληλάντιο, από τις μεγάλες φωτιές στη Βόρεια Εύβοια, από τη φετινή φωτιά στην Αρτάκη. Και σε όλες αυτές τις περιπτώσεις διαπιστώσαμε ότι υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να γίνουν, για να θωρακίσουμε τον Δήμο μας. Και όλα αυτά θα τα κάνουμε εμείς. Έφτασε η ώρα να γυρίσουμε επιτέλους σελίδα στην ιστορία του δήμου μας και να προχωρήσουμε γρήγορα μπροστά».

Ακολουθείστε μας στο Google News