Την 1η Σεπτεμβρίου 2019, στο Δημοτικό κατάστημα της Κύμης υπό τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Σεραφείμ και με την παρουσία του Βουλευτού κ. Ζεμπίλη, του Αντιδημάρχου κ. Θεοδώρου, του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης του Δήμου κ. Θωμά, Δημοτικών Συμβούλων, Προέδρων Κοινοτήτων, της Προέδρου του Συλλόγου των εν Αττική Κυμαίων κ. Βότση-Παπαδοπόυλου και Δημοτών, έγινε η εγκατάσταση του νέου Συμβουλίου της Κοινότητας Κύμης.

Η εκδήλωση άρχισε με αγιασμό, σύντομη ομιλία του Σεβασμιωτάτου, ομιλία του νέου Προέδρου κ. Αγγελή Μαργέλη και με σύντομους χαιρετισμούς του κ. Θεοδώρου, του κ. Θωμά και του κ. Ζεμπίλη.
Στη συνέχεια παρατίθεται αυτούσια η ομιλία του Προέδρου.

Ο Πρόεδρος Κοινότητας Κύμης Αγγελής Μαργέλης δήλωσε:
Το πρόγραμμα της Κοινότητας Κύμης κατά ημέρα θα είναι Δευτέρα και Τετάρτη εργασία γραφείου και συνάντηση με προϊστάμενες του Δήμου αρχές, καθώς και με εκπροσώπους φορέων της Κύμης, Τρίτη και Πέμπτη αυτοψίες κατόπιν αιτήσεων ή υποδείξεων των Δημοτών γιατί αυτοί είναι τα μάτια και τα αυτιά του Συμβουλίου και κάθε Παρασκευή συνάντηση με δημότες στο γραφείο της Κοινότητα στο Δημοτικό Κατάστημα και σύσκεψη με τον Αντιδήμαρχο για σχεδιασμό της επόμενης εβδομάδας. Και πάλι σας ευχαριστώ θερμά.