Με σχετική ανακοίνωση από τον Γυμναστικό Σύλλογο Κύμης, στην οποία κατηγορεί την Δημοτική Αρχή Κύμης-Αλιβερίου και συγκεκριμένα την αντιδήμαρχο κα Μπατσα, για την άρνηση της να παραχωρήσει το Κλειστό Γυμναστήριο για την προπόνηση της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Τρείς ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Α΄ΕΣΚΑΣΕ, με το τοπικό ντέρμπυ ανάμεσα στην ομάδα μας και τον Αθλητικό Όμιλο Κύμης, η Δημοτική Αρχή και διαχειρίστρια του «Κλειστού Γυμναστηρίου Κύμης (Nίκος Μαρίνος)», εκπροσωπούμενη από την κα Αρετή Θωμά-Μπάτσα, προέβη σε άλλη μια παγκόσμια πρωτοτυπία.

Συνεχίζοντας την προκλητική και μεροληπτική εναντίον μας συμπεριφορά, που έχει εκφραστεί σε πολλές περιστάσεις στο παρελθόν, η κ Θωμά-Μπάτσα πήρε μια πραγματικά ακατανόητη απόφαση.

Σε απάντηση σχετικού αιτήματός μας, αρνήθηκε να μας παραχωρήσει το Κλειστό Γυμναστήριο για προπόνηση, την παραμονή του αγώνα της πρεμιέρας, παρότι είμαστε η γηπεδούχος ομάδα.

Αποφάσισε όμως το αντίθετο στο ανάλογο αίτημα του – έστω και τυπικά – φιλοξενούμενου ΑΟΚ. Ακόμα πιο προκλητικά, ενέκρινε τη διεξαγωγή την ίδια μέρα έκτακτου φιλικού αγώνα της ομάδας βόλεϊ του ΑΟΚ, που αγωνίζεται στην κατώτερη κατηγορία, μη αφήνοντας έτσι ελεύθερες ώρες προπόνησης για τη δικιά μας ομάδα.

Προφανώς έτσι αντιλαμβάνεται η κα Θωμά-Μπάτσα την ισονομία ανάμεσα στις δύο ανταγωνιστικές μεταξύ τους ομάδες της Κύμης. Φαίνεται η ύπαρξη της ομάδας μας στην Ά κατηγορία, σε συνδυασμό με την ενίσχυσή της μεταγραφικά το καλοκαίρι έχει προκαλέσει ανησυχία σε κάποιους, και προσπαθούν με αθέμιτα μέσα να θέσουν εμπόδια στην πορεία μας.

Από τη μεριά μας, θα συνεχίσουμε την προετοιμασία για την πρεμιέρα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Θα συνεχίσουμε επίσης να καταγγέλλουμε κάθε εσκεμμένη και κακόβουλη συμπεριφορά εναντίον μας, καθώς και θα μεταχειριστούμε κάθε νόμιμο μέσο προκειμένου να προστατεύσουμε τα δικαιώματά μας.

Εκ της Διοίκησης του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης.