Το Επιμελητήριο Εύβοιας ενημερώνει τις επιχειρήσεις μέλη του ότι προτίθεται να συμμετάσχει – με περίπτερο φιλοξενίας ευβοϊκών επιχειρήσεων – στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), που θα πραγματοποιηθεί από τις 7-15 Σεπτεμβρίου 2019 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο HELEXPO στη Θεσσαλονίκη, με την προσδοκία να ξεπεράσει το νούμερο των επισκεπτών της περσινής διοργάνωσης που έφτασε τους 283.853 επισκέπτες.

Στο πλαίσιο της πρόθεσης συμμετοχής του Επιμελητηρίου στην 84η ΔΕΘ με σκοπό την ενίσχυση της ευβοϊκής εξωστρέφειας, καλούνται οι ευβοϊκές επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν και να προβληθούν από το περίπτερο του Φορέα, να καταθέσουν εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής, έως τις 19 Ιουλίου 2019, στα e-mail k_makris@eviachamber.gr και info@eviachamber.gr.

Στην εκδήλωση ενδιαφέροντος θα πρέπει να αναφέρονται τα εξής : ΕΠΩΝΥΜΙΑ, ΕΔΡΑ, ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ, E-MAIL, ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ. Για περαιτέρω διευκρινήσεις επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 2221022885/23510 (εσωτ. 4) Μακρής Κωνσταντίνος.