Προσκυνηματική εκδρομή στα Χανιά και στο Ρέθυμνο την Κυριακή 2 εώς Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012.

1 ΗΜΕΡΑ
Αναχώρηση από τον Ιερό Ναό  Ευαγγελιστρίας Κανήθου Χαλκίδος στις 07:00μμ για το λιμάνι του Πειραιά και επιβίβαση στο πλοίο. Ώρα αναχώρησης από το λιμάνι του Πειραιά στις 10:00μμ και Άφιξη στα Χανιά στις 06:00πμ την Δευτέρα.

Άφιξη στο λιμάνι της Σούδας και επιβίβαση στο πούλμαν. Μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια του. Έπειτα ξεκινάμε την περιήγηση μας με μια πρώτη επίσκεψη στους τάφους των Βενιζέλων απ’  όπου μπορούμε να θαυμάσουμε και όλη την πόλη των Χανίων από ψηλά. Συνεχίζουμε για την Μονή της Αγίας Τριάδος Τζαγκαρόλων η οποία βρίσκεται στο Ακρωτήρι. Επόμενος σταθμός μας η Ιερά Μονή Χρυσοπήγής στα Χανιά. Για το μεσημεριανό μας γεύμα θα μεταβούμε στο ιστορικό Θέρισσο όπου και βρισκόταν το στρατηγείο του Ελευθερίου Βενιζέλου απ’ όπου έγινε και η πρώτη διακήρυξη για την ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο ελεύθερος χρόνος διανυκτέρευση.

2 ΗΜΕΡΑ
Πρωινό και επιβίβαση στο πούλμαν για να μεταβούμε στο Κολυμπάρι όπου εκεί βρίσκεται η Ορθόδοξη Ακαδημία της Κρήτης και η Μονή Γωνιάς. Συνεχίζουμε για το Καστέλι όπου και μπορούμε να παρακαθίσουμε για φαγητό. Το απόγευμα θα επισκεφθούμε το χωριό Βούβες για καφέ αλλά και να δούμε το δένδρο ελιάς που έχει ανακηρυχθεί ως Μνημείο της Φύσης ενώ με κότινο από το δέντρο αυτό, που κόπηκε με ειδικές τελετές, στεφανώθηκε ο πρώτος νικητής του Μαραθωνίου ανδρών κατά τους Ολυμπιακούς Αγώνες Αθήνα 2004.

3 ΗΜΕΡΑ
Μετά το πρωινό μας ξεκινάμε για την ιστορική Ιερά Μονή Αρκαδίου η οποία είναι αφιερωμένη στους Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης. Η Μονή είχε έντονη προσφορά στην Κρητική επανάσταση κατά την Τουρκοκρατίανε ανώτατο σημείο το ολοκαύτωμα  της 8 Νοεμβρίου 1866. Συνεχίζουμε για την Μονή Αρσανίου αφιερωμένη στον Άγιο Γεώργιο. Μεσημεριανό  στο Ρέθυμνο και επιστροφή  στα Χανιά με μια στάση για καφέ στην πανέμορφη λίμνη του Κουρνά. Αναχώρηση  από το λιμάνι των Χανίων  για τον Πειραιά στις 9:00μμ.

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ 190€

ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ, ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ, ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ ΑΡΙΘΜΗΜΕΝΗ ΘΕΣΗ.  ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΜΠΙΝΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ Η ΧΡΕΩΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ . ΔΗΛ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 6974421529. ( ΜΠΟΡΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ Η ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΑ Η ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ).