Το βιβλιοπωλείο Διάμετρος στη Χαλκίδα μας προτείνει γι’ αυτή την εβδομάδα 2 καταπληκτικά βιβλία που έχουν γραφτεί από τους ειδικούς του χώρου και αφορούν την διατροφή μας. Η γνωστή σεφ Ντίνα Νικολάου έγραψε ένα βιβλίο με υγιεινές συνταγές για τους φοιτητές και τους εργένηδες με τίτλο «Μόνος στην κουζίνα» και «Η Δίαιτα του Ιπποκράτη» το βιβλίο της πασίγνωστης Λιθουανής Ann Wigmore, ένας πρακτικός οδηγός για έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

ΜΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ Ντίνα Νικολάου (εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ)

Για φοιτητές, εργένηδες και πρωτάρηδες στη μαγειρική, η γνωστή σεφ δίνει έξυπνες ιδέες και λύσεις για οικονομικό αλλά πεντανόστιμο φαγητό, πληροφορίες για τη σωστή αγορά και συντήρηση των τροφών, ώστε κάθε νέος μάγειρας να δημιουργήσει χορταστικά και οικονομικά γεύματα.

Τιμή εκδότη € 17,00  – Τιμή Διαμέτρου € 15,30

 

Η ΔΙΑΙΤΑ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ με συνταγές υγείας Ann Wigmore (εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ)

Ένας πρακτικός οδηγός για έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Εκτός από οδηγίες για σωστή διατροφή, το βιβλίο δίνει συμβουλές για την αποτοξίνωση, την πρόληψη της νόσησης, της παράταση της ζωής και τα προβλήματα που συνοδεύουν τη γήρανση. Επίσης περιλαμβάνει δεκάδες εύκολες συνταγές και έξυπνες συμβουλές για εξοικονόμιση χρημάτων.

Τιμή εκδότη € 15,40 – Τιμή Διαμέτρου € 13,86

Βιβλιοπωλείο – Εκδόσεις Διάμετρος
Υπεύθυνη Βίκυ Στεφανή
Πάροδος Ιφιγενείας, Χαλκίδα 34100
Τηλ: 22210 21796
Email: diametro@otenet.gr