Το Τοπικό Συμβούλιο Νέων της Δημοτικής Ενότητας Κηρέως με ανακοίνωσή του αναφέρεται σε έργα, που αφορούν στον αθλητικό χώρο του Δήμου και κυρίως στους νέους:

Χαιρετίζουμε την πρωτοβουλία του Δήμου για την ένταξη κατασκευής γηπέδου 5×5 στο ΔΔ Σπαθαρίου όπως και με χαρά ανακοινώνουμε σε όλους τους κατοίκους του ΔΔ Φαράκλας και ιδιαιτέρως στους Νέους του χωριού, την προσθήκη χλοοτάπητα στο 5×5 γήπεδο το οποίο έχει κατασκευαστεί από το 2005.
Η προσθήκη χλοοτάπητα ήταν μια απαίτηση κυρίως των Νέων του χωριού εδώ και αρκετά χρόνια καθώς εδώ και 5 χρόνια περίπου χρησιμοποιείται για ψυχαγωγία της Νεολαίας του χωριού, αναμφισβήτητα επιβάλλεται η τοποθέτηση χλοοτάπητα όπως βέβαια και η άμεση ανακαίνιση του.
Κατόπιν προτάσεως της Προέδρου του ΤΟΣΥΝ Κηρέως στον Δήμο όπως και εισήγηση της στην πρώτη συνεδρίαση της επιτροπής διαβούλευσης στις 26/3/011 ως μέλος της, έγινε αποδεκτή και θα συμπεριληφθεί στο τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου. Έπειτα από διαβεβαίωση του αντιδημάρχου Κηρέως κύριου Καντζούρα θα έχει τοποθετηθεί μέχρι και τον Ιούνιο.

Γιάννης Μπουροδήμος, Υποψήφιος Βουλευτής Εύβοιας ΚΙΝΑΛ - 2019

ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΗΣ ΝΕΟΛΑΙΟΙ ΤΗΣ ΦΑΡΑΚΛΑΣ:

ΜΑΡΙΑΝΑ ΤΣΑΒΑΛΑ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΡΑΥΛΟΣ
ΜΑΡΚΕΛΛΑ ΤΣΑΒΑΛΑ
ΝΙΚΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛ
ΕΥΑΓΕΛΙΑ ΘΕΟΔΩΡΟΥ
ΝΙΚΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΛΑΡΓΥΡΟΣ
ΜΑΝΤΩ ΚΑΛΑΡΓΥΡΟΥ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΣΑΛΛΑΚΙΔΗ
ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΟΥΖΟΥΒΟΥΝΑΣ
ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΟΥΖΟΥΒΟΥΝΑΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΥΡΚΟΣ
ΚΩΝ/ΝΟΣ ΓΚΙΚΑΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΕΡΟΥΧΗΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΖΑΝΗΣ-ΚΑΛΦΟΓΛΟΥ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΑΣ
ΘΕΑΝΩ ΙΑΚΩΒΙΔΟΥ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ
ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΩΝΗΣ
ΔΟΝΑΤΟΣ ΤΖΟΥΝΙΑΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΟΗ
ΑΛΙΚΗ ΚΑΡΙΩΤΑΚΗ
ΠΟΠΗ ΚΑΡΙΩΤΑΚΗ
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΡΙΩΤΑΚΗ
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΓΚΙΚΑ