Μετά κόπων θα ολοκληρώσει τη λίστα η Νέα Δημοκρατία στην Εύβοια. «Ευχαριστώ, δεν θα πάρω» η απάντηση των περισσοτέρων, την πόρτα των οποίων χτυπά το κόμμα…

Αγώνα ταχύτητας πρέπει να κάνουν… κατοστάρι για την ακρίβεια, όσοι τελικά αποδεχτούν να συμμετάσχουν στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Εύβοια. Λιγότερο απο ένα μήνα προεκλογικής μάχης έχουν μπροστά τους και μάλιστα με τα δεδομένα, να δείχνουν ήττα της Ν.Δ…. Ποιός θα πάει σαν πρόβατο στη σφαγή!!! Ίσως μόνο όσοι οφείλουν να βοηθήσουν το κόμμα και μόνο όσοι πραγματικά πιστεύουν στο κόμμα… Πάντως κρούσεις η ΝΔ έχει κάνει τόσο στον Γ.Χαλιώτη (γιατρός – υποψήφιος βουλευτής ΝΔ στις προηγούμενες εκλογές), Ιωάννα Μαλάμου (υποψήφια στις προηγούμενες εκλογές), Βαγγέλη Καπετάνιο, Κώστα Χατζή και πάει λέγοντας…

Γιάννης Μπουροδήμος, Υποψήφιος Βουλευτής Εύβοιας ΚΙΝΑΛ - 2019

Βέβαια, την πόρτα χτύπησε το κόμμα και σε Λευτέρη Παπαγεωργόπουλο – διοικητή του ΟΓΑ – που έχει φανεί να έχει ενδιαφέρον για τη Νομαρχία Εύβοιας και στο Μπάμπη Μανιάτη – για λίγο ακόμα Περιφερειάρχη Αττικής. Είναι και οι δύο πρόσωπα, που κάποιοι απο τη ΝΔ σχολιάζουν ότι οφείλουν να βοηθήσουν στην παρούσα φάση την παράταξη και πρέπει να συμμετέχουν ανεξαρτήτως εκλογής…. Μεγάλη ψυχή ζητούν να έχει κάποιος για να πάει μόνος στη σφαγή…..

Απο την άλλη, τα τρια παλικάρια τρέχουν για την επανεκλογή τους, δύσκολο και για τους τρείς. Οι πιο απαισιόδοξοι κάνουν λόγο για εκλογή μόνο ενός εκ των τριών, άλλοι μιλούν για δύο. Πάντως, η διαφορά μεταξύ τους σε ψήφους θα είναι μικρή, τονίζουν άνθρωποι της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Κώστας Μαρκόπουλος δεν θέλει απλά επανεκλογή, θέλει πρωτιά και το παλεύει με τους δικούς του τρόπους, να ξεφύγει μπροστά απο τους δύο ανταγωνιστές του.

Να βγει, θέλει πολύ φυσικά και ο Σίμος Κεδίκογλου, και αν γίνεται να διατηρήσει τη δύναμή του σε ψήφους και την πρωτιά…. δύσκολο όλα μαζί, με δεδομένη και την αντίδραση του κόσμου απέναντι στη Νέα Δημοκρατία.

Όσο για τον Αναστάσιο Λιάσκο, μη θεωρείτε ότι παραδίδει όπλα. Θα δώσει τη μάχη ως τέλους και ποιός ξέρει; Πάντως ο ίδιος δηλώνει ήρεμος και χωρίς άγχος…

Μάλλον άγχος έχει πιο πολύ ο Μηναδάκης, που πρέπει να ανταπεξέλθει ως Πρόεδρος της ΝΟΔΕ σ’αυτή τη δύσκολη εκλογική μάχη για την παράταξη και με μια Νέα Δημοκρατία….. χαλαρά ανύπαρκτη τους τελευταίους μήνες στην Εύβοια.