Οι μέχρι τώρα προβλέψεις δείχνουν πιθανότητα για χιονόνερο ή χιόνι και στην πόλη της Χαλκίδας τα ξημερώματα της Δευτέρας 6 Φεβρουαρίου 2023.

Η ΕΜΥ προβλέπει την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου συννεφιά με τοπικές βροχές. Περισσότερες και εντονότερες θα είναι στην Ανατολική και Νότια Νησιωτική χώρα , όπου θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της Κεντρικής και Βόρειας χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Το Σάββατο τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν κυρίως στα Ανατολικά και Νότια. Παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά και τα Βόρεια ημιορεινά. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Την Κυριακή η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση , θα ενισχυθούν οι βοριάδες στο Αιγαίο, και οι βροχές , το χιονόνερο ή το χιόνι στα ορεινά – ημιορεινά θα περιοριστούν στα Ανατολικά Ηπειρωτικά , την Εύβοια, το Αιγαίο και την Κρήτη. Στην Ανατολική Στερεά και την Εύβοια χιονοπτώσεις θα σημειωθούν και σε περιοχές με σχετικά χαμηλό υψόμετρο.

Ακολουθείστε μας στο Google News