Ο Μπάμπης Γκαρούτσος για το σχέδιο προστασίας από τους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης για  τον Κορονοϊό.

Η Περιφέρεια και οι Δήμοι δεν μπήκαν στον κόπο να κάνουν ένα έκτακτο Συμβούλιο ώστε να σχεδιάσουν μέτρα αν συμβεί ένα κρούσμα του Κορονοϊού. Σε όλα τα ΔΣ του Νομού μας δεν ακούσαμε το παραμικρό για ένα πλάνο αν έχουμε κρούσμα του Κορονοϊού. Ο ρεαλισμός σκοτώνει, διότι μπορεί να βλέπουμε να σπαταλούν ώρες για προσωπικές κόντρες που καμιά φορά θυμίζουν τις κόντρες της γνωστής ταινίας ρόδα, τσάντα και κοπάνα.Παρόλα αυτά δείχνουν να μην θεωρούν σωστό να αφιερώσουν χρόνο για ένα τόσο σημαντικό γεγονός εκτός αν έχουν πάρει μέτρα και έχουν ένα πλάνο που δεν γνωρίζουμε.

Ο ρεαλισμός και η αδιαφορία σκοτώνουν, πρέπει αν δεν έχουν σχεδιάσει μέτρα πρόληψης να κάνουν ένα πλάνο διότι η ζωή και η ασφάλεια όλων μας είναι το κυριότερο και σημαντικότερο πράγμα που μια διοίκηση πρέπει να δείξει την ανάλογη προσοχή.

Ας ελπίσουμε όχι μόνο στο χέρι του Θεού όπως συχνά κάνουμε στον Νομό μας αλλά και στους περισσότερους Δήμους, αλλά και στο χέρι των διοικούντων ,διότι καλός ο ρεαλισμός αλλά ένα σοβαρό σχέδιο άμυνας σε αυτές τις περιπτώσεις είναι καλύτερο.

Ακολουθείστε μας στο Google News