Η σχολή ποδοσφαίρου El Classico F.C. λειτουργεί από το 2007 έως και σήμερα στην Χαλκίδα.

Στον χώρο της ακαδημίας ποδοσφαίρου El Classico F.C. προσφέρονται υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, σε τμήματα υποδομών ποδοσφαίρου και ερασιτεχνικές αθλητικές ομάδες, σε συνδυασμό με άριστες εγκαταστάσεις και με την υποστήριξη έμπειρου προσωπικού, σε μια ιδανική τοποθεσία.

blank

Η ακαδημία El Classico FC για την φετινή σεζόν 2019-2020 συμμετέχει στο δίκτυο των σχολών-ακαδημιών ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού.

Εγκαταστάσεις – γήπεδα Η σχολή διαθέτει δύο γήπεδα ποδοσφαίρου. Το ένα γήπεδο είναι 7×7 με διαστάσεις (30 x 50 μέτρα) και το δεύτερο γήπεδο είναι 5×5 με διαστάσεις (20 x 40 μέτρα).

Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν ακόμα αποδυτήρια, αναψυκτήριο – καφετέρια και ιδιόκτητο χώρο στάθμευσης.

Οι εγγραφές στην ακαδημία ποδοσφαίρου της Αθλόπολις ξεκίνησαν!

Τα τμήματα ποδοσφαίρου ξεκινούν από την ηλικία των 5 ετών έως και την ηλικία των 16 ετών και για την σεζόν 2019 – 2020 τα τμήματα έχουν ως εξής: Ανδρών Κ-16, Κ-14, Κ-12, Κ-10, Κ-8, αστεράκια και αλλά και τερματοφύλακες.

Τα μαθήματα ποδοσφαίρου πραγματοποιούνται το διάστημα από Σεπτέμβριο έως και Ιούνιο και έγραφες γίνονται καθ όλη την διάρκεια της χρονιάς.

Παροχές

Σε όλους τους μαθητές της σχολής παρέχεται ασφαλιστική και οδοντιατρική κάλυψη αλλά και δωρεάν σετ προπόνησης.

Οι προπονητές

Οι προπονητές της σχολής είναι πιστοποιημένοι διπλωματούχοι εκπαιδευτές.

Παναγιώτης Αφράτης – Κάτοχος διπλώματος UEFA Β΄

Χρήστος Κούρτης:  Κάτοχος διπλώματος UEFA B.

Αντώνης Καπνίσης: Διπλωματούχος σχολής ΤΕΦΑΑ Τρικάλων

Κώστας Τσαμούρας: Κάτοχος διπλώματος UEFA B

Γιάννης Βάρκας: Διπλωματούχος σχολής ΤΕΦΑΑ Τρικάλων

Διακρίσεις

Το τμήμα παμπαίδων κατέκτησε την 3η θέση στο Νομό Ευβοίας. Ενώ  αθλητές της ακαδημίας συμμετείχαν στις μικρές παίδων και παμπαίδων. Ένας εκ των οποίων πήρε μεταγραφή στον Πανιώνιο. 

Οι ομάδες των ακαδημιών του El Classico F.C, έχουν συμμετάσχει σε διάφορα τουρνουά τοπικά και πανελλήνια. Σε 5 τουρνουά που διεξήχθησαν στην Χαλκίδα οι μαθητές της ακαδημίας El Classico F.C  κατέκτησαν τις 3 πρώτες θέσεις. Οι ομάδες των ακαδημιών του El Classico F.C., τα τελευταία χρόνια συμμετέχουν σε τουρνουά, έχοντας πολύ καλές παρουσίες. Την χρονιά 2012-2013 κατέκτησαν την 2η θέση ανάμεσα σε 11 ομάδες από Νότια Ελλάδα στο Λουτράκι.

Οι ακαδημίες του Αθλόπολις το 2018, κατέκτησαν τις 2 πρώτες θέσεις σε πανελλαδικό τουρνουά που διεξήχθει στο Λουτράκι, ηλικίες κ-16 και κ-14. Ενώ η ομάδα Αθλόπολις κέρδισε το πρωτάθλημα στην Γ’ Ερασιτεχνική του τοπικού πρωταθλήματος.

Το 2012 ιδρύθηκε η Α.Σ. ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ που συμμετέχει στα παιδικά πρωταθλήματα της ΕΠΣΕ.

Η ομάδα των παίδων έπαιξε έως τους ομίλους 3η στην σειρά , η παμπαίδες έφτασαν έως τις 8 καλύτερες ομάδες της Εύβοιας και τα junior σε 6 παιχνίδια είχαν 5 νίκες και 1 ήττα.

Ατομικές διακρίσεις

Σημαντική διάκριση για την ακαδημία ποδοσφαίρου El Classico F.C.  ήταν η συμμετοχή ποδοσφαιριστή στην ομάδα Κ15 του Παναθηναϊκού αλλά και 5 ακόμη ποδοσφαιριστών που πήραν μεταγραφή. Ένας στον Λεβαδειακό, τρεις στον Πανιώνιο και ένας στον Ολυμπιακό. 

Ποδοσφαιριστές της ακαδημίας έλαβαν δύο κλήσεις από την Εθνική Ελλάδος στην κατηγορία των Κ-16. Επιπλέον αρκετοί νέοι ποδοσφαιριστές έχουν ενταχθεί σε ομάδες των τοπικών πρωταθλημάτων.

Επιπλέον υπηρεσίες

Εκτός των ακαδημιών διοργανώνονται πρωταθλήματα ερασιτεχνών, φιλικά παιχνίδια, εργοστασιακά εσωτερικά πρωταθλήματα και τουρνουά ακαδημιών ανά ηλικία.

Επιπλέον, στον χώρο της ακαδημίας El Classico F.C. μπορούν να φιλοξενηθούν και παιδικά πάρτι γενεθλίων. Προσφέρεται ειδικό μενού για τα παιδιά και ο χώρος των γηπέδων.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στα παρακάτω τηλέφωνα.

Ακαδημία ποδοσφαίρου El Classico F.C.
Υπεύθυνος ακαδημίας: Δημήτρης Σπυριδάκης
Διεύθυνση: περιοχή Δύο δέντρα Χαλκίδας (απέναντι από τη ΔΟΥ)
Τηλ 2221090870 | Κιν. 6974423241
Mail: elclassico_fc@yahoo.gr | Facebook page: el classico fc

Ακολουθείστε μας στο Google News