Η Ρούλα Κεχρή, Σχολική Σύμβουλος Αγγλικής στην Εύβοια και στη Σκύρο, συμμετείχε ως εισηγήτρια στην Επιμορφωτική Διημερίδα που διοργανώθηκε στη Χίο.

Η ημερίδα διοργανώθηκε από το Σχολικό Σύμβουλο Αγγλικής Γλώσσας Βορ. Αιγαίου Δρ. Αγάπιο Οικονομίδη και με τίτλους εισήγησης/βιωματικής δραστηριότητας: (i) «Rights, Wants & Needs», (ii) «Conflict Resolution: Six step problem solving» & (iii) «Change and the future: The Futures Tree».
Η επιμόρφωση απευθυνόταν στους εκπαιδευτικούς Αγγλικής που υπηρετούν στη Χίο και στα γειτονικά νησιά, είχε ως  θέμα: «Πολυπολιτισμική Εκπαίδευση και Διαφορετικότητα (Multicultural Education and Diversity)», ήταν συνολικής διάρκειας οκτώ ωρών και πραγματοποιήθηκε στο 4ο Γυμνάσιο Χίου (28/9/2017) και στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο (29/9/2017).
Η συγκεκριμένη επιμόρφωση εντάσσεται σε μια σειρά δράσεων που αποτελούν follow-up activities της πρόσφατης επίσκεψης μελέτης που πραγματοποίησε η Ρούλα Κεχρή στις ΗΠΑ, μαζί με τρεις ακόμη Σχολικούς Συμβούλους, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας IVLP του State Department και της Πρεσβείας των ΗΠΑ στην Ελλάδα.
Ακολουθείστε μας στο Google News