Προεκλογικές ομιλίες του Υπουργού Τουριστικής Ανάπτυξης και υποψηφίου βουλευτή Ν.Δ., Κώστα Μαρκόπουλου,
σε Αμάρυνθο και Κύμη.

Προεκλογικές ομιλίες πραγματοποίησε ο Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης Κώστας Μαρκόπουλος την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου, στην Αμάρυνθο και στην Κύμη.

Ο κ. Μαρκόπουλος μεταξύ άλλων τόνισε στις ομιλίες του:

«…Πάμε δυναμικά για να πάρουμε τις εκλογές. Αυτοί που πίστευαν στην αρχή, ακόμα κι αν ήταν στις παρυφές της παράταξης, ότι μπορούμε να έχουμε σαν διεκδίκηση μία «κοντή» ήττα και να δούμε τι θα γίνει μετά από δύο χρόνια, σήμερα συνειδητοποιούν ότι ο Καραμανλής στα 54 του χρόνια ούτε εγκαταλείπει, ούτε φεύγει, ούτε προδίδει, πάει για τη νίκη. Για τη νίκη πάμε.
Ζητάμε από τους πολίτες να σκεφτούν για το αύριο. Γιατί για το αύριο ψηφίζουν. Δεν ψηφίζουν για το χθες. Γιατί εμείς, λέμε την αλήθεια. Γιατί εμείς δεν τάζουμε λαγούς με πετραχήλια.
Σήμερα έχετε μπροστά σας μια πιο καθαρή Νέα Δημοκρατία. Έχετε μπροστά σας μια Νέα Δημοκρατία με έντονη αυτοκριτική η οποία λέει ναι, αναλαμβάνουμε την ευθύνη για αυτά που δεν τολμήσαμε.
Έχετε όμως επίσης μπροστά σας μια Νέα Δημοκρατία η οποία δεν κορόιδεψε κανέναν. ..
…Βλέπουμε, μέρα με τη μέρα, ότι δεν υπάρχει ρεύμα από την άλλη πλευρά, ότι η αυτοπεποίθηση και το ψυχολογικό χάσμα που υπήρχε στη δική μας παράταξη, αρχίζει και γεφυρώνεται ουσιαστικά, και τώρα όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι μπροστά μας υπάρχει μόνο μια πρόκληση. Είναι η νίκη την Κυριακή το βράδυ. Για αυτό θα αγωνιστούμε.  Και ξέρουμε όλοι από αγώνες. Δεν θα κάνουμε πίσω τώρα που δεν υπάρχει αντίπαλος. Δεν το βλέπετε; Δεν υπάρχει ΠΑΣΟΚ έξω. Δεν υπάρχει ρεύμα. Για αυτό όλοι εμείς πρέπει να καταλάβουμε το χρέος μας στην παράταξη. Για την επόμενη ημέρα…».

Τον Υπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης Κώστα Μαρκόπουλο, προλόγισε στη συγκέντρωση της Αμαρύνθου, ο Πρόεδρος της Τοπικής Ν.Δ. Αμαρύνθου κ. Σμιλάκος Πέτρος. Παρών και ο πρώην Δήμαρχος Δήμου Αμαρυνθίων, Γιάννης  Μανούσος, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό.

Στη συγκέντρωση της Κύμης, τον κ. Κώστα Μαρκόπουλο, προλόγισε ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών και Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Δυτικής Αττικής «Αγία Βαρβάρα», Μπάκας Γιώργος.

Ο κ. Μαρκόπουλος επισκέφθηκε επίσης το Γυμνό, και πραγματοποίησε περιοδεία στα χωριά της Κύμης.