Την άποψη του για όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στο χώρο της πολιτικής, με αφορμή και τις τηλεοπτικές άδειες, καταθέτει μέσω επιστολής του ο Μπάμπης Γκαρούτσος.

Σεμνά αριστερά, αλλά ως θεοί.

Τις ημέρες αυτές η χώρα μας ζει, πραγματικά ένα κακό όνειρο,δέσμευση του λόγου,διαγωνισμοί χωρίς αξία, μόνο για να είναι οι δημοσιογράφοι το καπέλο της άθλιας, δικτακτορίας του αριστερού Τσίπρα.
Οι άνθρωποι που Κυβερνούν είναι πλέον ξεκάθαρα τμήματα της νέας εποχής της δικτακτορίας της αριστεράς. Ήρθαν σαν μικρές άβγαλτες παρθένες, που τάχα οι πριν από αυτές τις παρθένες ήταν η πόρνευση της Χώρας, έτσι έλεγαν έτσι πίστευαν οι Έλληνες,τα δόντια όμως του τρελού εφευρέτη Αλέξη Τσίπρα, έγιναν κοφτερα και το πείραμα εκτέλεση της Χώρας, πλέον θα θυμίζει τον Δρακουμέλ με τα στρουμφάκια ,αυτό θέλει να κάνει τον Έλληνα να μην βλέπει να μην διαβάζει κάτι άλλο που να λέει την αποψη του, έστω και διαφορετική από την Κυβέρνηση, σωστός Δρακουμελ λοιπόν στον αγώνα κατά των Ελλήνων, κατά της πίστης της πατρίδας των αξιών. 
Όλα αυτά πραγματικά μοιάζουν με μια φάρσα, δεν μπορεί λέμε τόσα παράλογα μαζί,τόσο ανικανότητα σε όλα τα επίπεδα.
Δεν έπρεπε να πάει κανείς στον διαγωνισμό κανένα κανάλι, η νομιμότητα τους είναι μια φούσκα, οι αξίες τους δεν υπάρχουν,μια φράση λέει άνθρωποί χωρίς θεό, είναι άνθρωποί χωρίς σκοπό, αυτό είναι η θεωρία που τελικά έχουν αυτοί που μας Κυβερνούν.
Απλή λογική, είναι ότι στην ουσία τα ξένα συμφέροντα είδαν φως και μπούκαραν, διότι πριν υπήρχε και γνώση, ο Αντώνης Σαμαράς ο Β. Βενιζέλος μας χτυπούσαν με μέτρο είχαν και μια μικρή άμυνα στο παιχνίδι των συμφερόντων, τώρα παίζουμε χωρίς τερματοφύλακα και βάζουμε και ρεύμα στις θέσεις των θεατών, μια εξουσία όχι χειρότερη της σαλάτας ΝΔ-Πασοκ, αλλά και με σκοπό να χορεύει ο λαός στον ζουρνά του δικτάκτορα Τσιπρα και της παρέας του, περισσότεροι εχθροί τψν εχθρών μας,με πλάνο μηδέν με ουσία καμία και μόνο στόχο την εξουσία.
Σε λίγο θα πάρουν μέτρα να μην πάμε για δέκα χρόνια σε εκλογές,να μας δεσμεύσουν τόσο να θεωρούν θεούς της εξουσίας τους φτωχούς στην ουσία και όχη στην ύλη εαυτούς τους, η νέα διοίκηση της Χώρας είναι ένα πιάτο σπασμένο που εξαφάνιζει την πίστη την αξία τα σύμβολα και τα ιερά μας, πραγματικοί εξουσιαστές της καρέκλας που είχαν όνειρο ζωής.
Η χώρα μας έχει πλούτο σε ανθρώπους με όρεξη για εργασία για αγώνα,αυτό δείχνει ο Έλληνας, αγώνα ακόμα και σε συνθήκες όπως αυτές που ζούμε ,ένα καράβι χωρίς παβιά με μηχανή σκουριασμένη όμως ο Έλληνας δεν θα κάνει το κουπί στην βάρκα του Αλέξη Τσίπρα.
Πιστεύω το όνειρο και η ελπίδα να έρθει πίσω ,να φύγουν αυτοί που έταξαν αλλά έκλεψαν την ελπίδα η μόνη ελπίδα πλέον, να μείνουμε Έλληνες.
Πραγματικό ονειρό τους να πλάσουν την κοινωνία με κανάλια που θα υμνούν το τάχα έργο τους,με εφημερίδες που τάχα θα λένε την ουσία την πραγματικότητα,χάσαμε την δημοκρατία την πήρε αριστερό χέρι εξουσίας ,ζήτω η Ελλάδα με τις αξίες την πίστη την ηθική της, η φωτογραφία των εξουσοαστών μας δεν είναι η φωτογραφία του λαού μας, αυτή η ελπίδα να μπει στο άλμπουμ των κακών παρελθοντικών λαθών των κακών στιγμών. Η Ελλάδα δεν θα φύγει ο Έλληνας θα μείνει οι εξουσίες φεύγουν όσο πουν πονάμε, αλλά τελικά ο λαός νικητής και θεατές θα μείνουν οι καρέκλες, χωρίς θεατές.