Τα Special Olympics Hellas παρακολούθησαν από κοντά την 1η Σεπτεμβρίου το αεροπορικό υπερθέαμα Athens Flying Week 2023 συμμετοχή αντιπροσωπίας και των Special Olympics Π. Ε. Εύβοιας

Ανταποκρινόμενοι για μια ακόμη φορά στην ευγενική πρόσκληση του επίτιμου μέλους των Special Olympics Hellas Πάνου Ποδηματά, του οποίου η ευαισθησία για τα άτομα με νοητική αναπηρία αλλά και γενικότερα για τις ευπαθείς ομάδες είναι γνωστή, αντιπροσωπεία αθλητών και αθλητριών μας, μαζί με τους προπονητές τους και εθελοντές μας επισκέφθηκαν την 114 Πτέρυγα Μάχης στην Τανάγρα.

Ήταν μεγάλη η χαρά, και ο ενθουσιασμός με τα οποία παρακολουθήσαμε το απόλυτο αεροπορικό υπερθέαμα “AthensFlyingWeek 2023”, στο οποίο έλαβαν μέρος κορυφαίοι σχηματισμοί, αλλά και μεμονωμένα αεροσκάφη – από τα πλέον σύγχρονα, μέχρι τους θρύλους παλαιοτέρων εποχών, καθώς και πτητικά μέσα κάθε είδους.

Στο περιθώριο των αεροπορικών επιδείξεων, η ομάδα μας είχε την ευκαιρία να απολαύσει την πάντοτε θερμή φιλοξενία του Captain Panos Podimatas. Πολλές θερμές ευχαριστίες και του χρόνου!!

Ακολουθείστε μας στο Google News