Ο Βουλευτής Ευβοίας της ΝΔ Σπύρος Πνευματικός εκπροσώπησε τη Βουλή των Ελλήνων στον σημερινό εορτασμό της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων στη Χαλκίδα.

Ο κ. Πνευματικός παρακολούθησε τη δοξολογία μαζί με τις αρχές της πόλης στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, στην οποία χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδας κ. Χρυσόστομος και, εν συνεχεία, κατέθεσε στεφάνι εκ μέρους της Βουλής στο Ηρώο των Πεσόντων, όπου πραγματοποιήθηκε επιμνημόσυνη δέηση και τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των πεσόντων.

«Η Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων πάντα μου προκαλεί συγκίνηση αφού φέρνει στη μνήμη μου τον πατέρα μου, ο οποίος υπηρέτησε την Πολεμική Αεροπορία ως ιπτάμενος αξιωματικός μέχρι το βαθμό του Πτεράρχου, με σθένος και υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στην Πατρίδα.

Εύχομαι Χρόνια Πολλά στις γυναίκες και τους άνδρες των Ενόπλων Δυνάμεων, που πάντα πιστοί στο καθήκον τους, είναι η ασπίδα προστασίας της χώρας μας και της εθνικής μας κυριαρχίας. Τους ευχαριστούμε που διασφαλίζουν την ειρήνη και την ελευθερία όλων μας» δήλωσε ο βουλευτής.

Ακολουθείστε μας στο Google News