Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην Εύβοια, Ηλίας Μπουρμάς με την παράταξη «Αλλάζουμε..Στην καρδιά της Ελλάδος» του Κώστα Μπακογιάννη, βρέθηκε το Σαββατοκύριακο σε σχολή ποδοσφαίρου στη Χαλκίδα.

Τη σχολή ποδοσφαίρου του καλού του φίλου και πρώην προπονητή του, στον Χαλκίδεο Σούλη Παππά, ως παίκτης του οποίου μάλιστα κατέκτησε και ένα πρωτάθλημα και συμμετείχε σε έναν τελικό κυπέλλου Ευβοίας, επισκέφθηκε ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Ηλίας Μπουρμάς και είδε από κοντά τους αγώνες του πρωταθλήματος παίδων και νέων που διοργανώνει η σχολή του, το Σαββατοκύριακο.

Είναι γνωστό άλλωστε ότι ο Χαλκιδεος δικηγόρος είναι άνθρωπος του αθλητισμού και όταν ο χρόνος του το επιτρέπει δεν χάνει την ευκαιρία να βρεθεί στα γήπεδα. 

Ο Ηλίας Μπουρμάς παρακολούθησε τους εν λόγω αγώνες με τον γιο του κ. Παππά και μετά το τέλος τους συνομίλησε για αρκετή ώρα και με τους δύο οι οποίοι αμφότεροι επικρότησαν την επιλογή του για την συμμετοχή στις εκλογές και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία.

Ακολουθείστε μας στο Google News