Η βουλευτής Εύβοιας του ΠΑΣΟΚ, Κ.Περλεπέ-Σηφουνάκη συμμετείχε στις δύο διαδοχικές συσκέψεις που έλαβαν χώρα στο Υπουργείο Εργασίας, για τα προβλήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους στις εταιρείες ΣΕΛΜΑΝ και ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ του νομού μας και κυρίως για το ζήτημα των απολύσεων.

Η κυρία Περλεπέ, τόσο στην τριμερή συνάντηση για τα θέματα του εργοστασίου ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ με τη συμμετοχή του Σωματείου των εργαζομένων, του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας, της εργοδοσίας και την παρουσία του κυρίου Κωνσταντόπουλου εκ μέρους του Υπουργείου, όσο και στη σύσκεψη για τη ΣΕΛΜΑΝ (στην οποία μετείχαν Σωματ. εργαζομένων και Ε.Κ.Ε), όπου παρέστη και ο Γεν. Γραμματέας του Υπουργείου κύριος Ροβέρτος Σπυρόπουλος, κατήγγειλε για άλλη μια φορά τις απολύσεις που συνεχίζονται το τελευταίο διάστημα και τόνισε:
“είναι απαράδεκτο να πληρώνουν την κρίση οι εργαζόμενοι και να χάνουν τη δουλειά τους, ενώ οι επιχειρηματίες να ενδιαφέρονται μόνο για τα κέρδη ”.

Άννα Παππά, Υποψήφια Εύβοιας ΝΔ 2019 Ιούλιος

Ζητώντας από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εργασίας την πλήρη προστασία των εργαζομένων από τις αυθαιρεσίες της εργοδοσίας, η κυρία Περλεπέ δήλωσε ότι θα συνεχίσει με όλες τις δυνάμεις της να στηρίζει το δίκαιο αγώνα του κόσμου της εργασίας στις επιχειρήσεις αυτές, όπως και σε ολόκληρο το νομό, όπου κι αν παρατηρούνται κρούσματα απολύσεων και παραβίασης εργασιακών δικαιωμάτων.