Το Αρχαίο Θέατρο Ερέτριας απ’ ότι φαίνεται έχει πολύ ζουμί(!) και βέβαια το eviaportal.gr δεν αποκλείει καμία σχετική άποψη για την εξαγγελία του έργου.

Η θέση μας είναι μια και μοναδική, την οποία στηρίζουμε εδώ και έτη ως Ευβοείς, πως τα μνημεία του Νομού και η ιστορία του απαιτούν απο μας ανάδειξη, αξιοποίηση, γιατί το οφείλουμε στα παιδιά μας και το χρωστάμε στους προγόνους μας, πέραν του γεγονότος ότι αυτό συνεπάγεται πολιτιστική, τουριστική και οικονομική αναβάθμιση της περιοχής μας, που έτσι κι αλλιώς αποτελεί πρωταρχικό ζητούμενο κάθε πολιτικού χομπίστα(!)… κατά τα λοιπά… Ωστόσο η Εύβοια είναι άμοιρη των διαθέσεων των καρεκλοκένταυρων, αλλά και των ανίκανων πνευματικά, να δουν πέραν των μικροαστικών – μικροπολιτικών συμφερόντων τους και να σταθούν αρωγοί σε διεκδικήσεις, για να φτάσει ο νομός στη θέση που του αξίζει. Και βέβαια πολλοί θα συμφωνήσουν μαζί μας στα παραπάνω, πολλοί θα αισθανθούν «τσίμπημα», και ακόμα περισσότεροι θα καταλάβουν ότι και αυτή τη φορά την ευθύνη που κάτι δεν προχωρά, την έχουν οι άλλοι. Και μια απλή απορία: Γιατί κανένας δεν έχει δείξει τέτοιο σθένος για το θέμα του Σταθμού ΟΣΕ – του Προαστιακού «μουτζούρη» – της ρύπανσης του περιβάλλοντος με κάθε τρόπο – των παράνομων χωματερών στους ΟΤΑ – του ανύπαρκτου ακόμα οδικού δικτύου – της καταπάτησης δασικών εκτάσεων και καταστροφής του φυσικού κάλλους -για να μην αναφέρουμε τις δήθεν στηρίξεις στα δικαιώματα των εργαζομένων απο τους μόνο κατ’εικόνα αρμόδιους φορείς…. Απλές σκέψεις, γιατί και εμείς υπήρξαμε νέοι και ελπίζαμε, όμως φτάσαμε στα …άντα με βαθιά απογοήτευση γι’ όλα αυτά και όλους αυτούς που κόπτονται πρώτα για τους άλλους, ως ιδεαλιστές.

Γιάννης Μπουροδήμος, Υποψήφιος Βουλευτής Εύβοιας ΚΙΝΑΛ - 2019

Σας παραθέτουμε το σχόλιο αναγνώστη μας, που προτίμησε την ανωνυμία του, για το θέμα του Αρχαίου Θεάτρου Ερέτριας: 

«….Πάρτε τώρα την απόφαση του Σαμαρά για το θέμα και δείτε πόσες μελέτες, που πρέπει να γίνουν, απαριθμεί! Πουθενά δεν αναφέρει μελέτη Σούλη, ούτε καν ανώνυμα έτοιμη μελέτη!
Άρα ή πρόκειται περί στημένης δουλειάς, να παρουσιάσουν δηλαδή έτοιμη μελέτη, αφού ήδη έχει εγκριθεί το ποσό των 3 εκ. ευρώ και να την ακριβοχρεώσουν, ή απλά αυτά βρίσκονται στη φαντασία του Μαρκόπουλου.

Αν ισχύει το δεύτερο καλώς, αν ισχύει το πρώτο όμως ίσως να χρειάζεται και επέμβαση εισαγγελέα.
Πάντως προσπαθείστε να επικοινωνήσετε και με το Σούλη, δυστυχώς δεν κατάφερα να βρω αριθμό του!»