Ο Βασίλης Καθαροσπόρης και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Ζλακώνη Λίλιαν, Καμπούρη Βίκυ, Λάμπρου Παναγιώτης, Μωραίτη Αργυρουλα και Σκλιας Σωκράτης επισκέφθηκαν τη λαϊκή της Τετάρτης και περιηγηθηκαν συνομιλώντας με παραγωγούς, εμπόρους και πολίτες και συνεχίζοντας τη δημόσια διαβούλευση με τους πολίτες για τα «μεγάλα» και τα «μικρά» έργα που οι ίδιοι επιθυμούν να υλοποιηθούν.

Στα πλαίσια του δημόσιου διαλόγου με τους πολίτες και τους φορείς ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής του κινήματος ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ Βασίλης Καθαροσπόρης επισκέφθηκε το Λιμεναρχείο Χαλκίδας.

Ο Βασίλης Καθαροσπόρης συνοδευόμενος από τον γιο του Νίκο και τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους Βαλιάνο Βασίλη, Ζλακώνη Λίλιαν, Λάμπρου Παναγιώτη, Μωραίτη Αργυρούλα, Πάνο Γιώργο και Πικραμένου Νατάσα συνομίλησε με τον Λιμεναρχη κο Χρήστο Φραγκιά αναφορικά με τις ανάγκες των υπηρεσιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χαλκίδας και για το σπουδαίο έργο που επιτελούν, ενώ παράλληλα έθιξαν το ζήτημα συνεργασίας όλων των φορέων και υπηρεσιών με σκοπό την ασφάλεια των πολιτών.

Μετά το πέρας της συζήτησης ο Βασίλης Καθαροσπόρης επισκέφθηκε τις υπηρεσίες και συνεχάρη προσωπικά όλους τους λιμενικούς για την προσφορά τους.