Έργα υποδομής στην Εύβοια βρίσκονται στο στάδιο της υλοποίησης τόνισε στην ομιλία του στην Αιδηψό ο υποψήφιος βουλευτής, Σίμος Κεδίκογλου.

Την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου, ο Σίμος Κεδίκογλου βρέθηκε στα Λ. Αιδηψού, όπου μίλησε σε συγκέντρωση φίλων και ψηφοφόρων, ζητώντας να συνεχίσουν μαζί την προσπάθεια που ξεκίνησαν για να βγει η Εύβοια από την απομόνωση των τελευταίων 20 ετών, ιεραρχώντας στόχους και προτεραιότητες.
Σήμερα ο Σίμος Κεδίκογλου θα μιλήσει στην Ιστιαία και την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου στο Μαντούδι.
Όπως τόνισε, ο δρόμος για την ανάπτυξη της Εύβοιας ήταν δύσκολος, ωστόσο, έφερε θετικά αποτελέσματα, καθώς έργα που έμεναν μόνο στα λόγια, επιτέλους βρίσκονται στο στάδιο της υλοποίησης.
Μεταξύ αυτών:
 Η αναβάθμιση του Κ.Υ Ιστιαίας σε μικρό Νοσοκομείο, ξεκινά τις επόμενες εβδομάδες εν αναμονή της οικοδομικής άδειας.
Η περιφερειακή οδός της Αιδηψού, το σύγχρονο γεφύρι της Άρτας, όπως το χαρακτήρισε, διανοίχθηκε και σύντομα ασφαλτοστρώνεται και μαζί με την οδό Ιστιαίας-Βουτά εισέρχεται σε φάση ολοκλήρωσης.
Επίσης, το λιμάνι Μαντουδίου ολοκληρώνεται και γίνεται πύλη για τις Βόρειες Σποράδες και το Βόρειο Αιγαίο.
Οι δήμοι της Β. Εύβοιας εντάχθηκαν για πρώτη φορά στο πρόγραμμα «Αλεξ. Μπαλτατζής» και προικοδοτήθηκαν με 1.200.000 Ευρώ ο καθένας.
Ο Σίμος Κεδίκογλου επεσήμανε τα εξής:
« Σειρά έργων που περιμέναμε χρόνια, όπως π.χ. για την διαχείριση των απορριμμάτων βρίσκονται σε εξέλιξη και λειτουργία. Οι επαρχιακοί δρόμοι Αιδηψού-Γιάλτρων, Γιάλτρων-Λιχάδας έχουν ενταχθεί στο Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα του 2009 και το 2010 αρχίζει η κατασκευή τους. Η παράκαμψη των Γιάλτρων προωθήθηκε στο Δ΄ Κ.Π.Σ.
 Το «ΚΥΜΑ», με εγκεκριμένη μελέτη κυρωμένη και με απόφαση του Υπουργού Πολιτισμού είναι στα χέρια του Λιμενικού Ταμείου Αιδηψού, έτοιμο για δημοπράτηση. Ο Αγ. Νικόλαος Ιστιαίας, το παλαιότερο μεταβυζαντινό μνημείο της επαρχίας μας, αποφασίστηκε και χρηματοδοτήθηκε να αναστηλωθεί. Οι περίφημες τοιχογραφίες του εμφανίζονται και αποδίδονται στον θαυμασμό των πιστών».
 Το έργο το οποίο ο Σίμος Κεδίκογλου είχε θέσει ως κεντρικό στόχο για να μπει ο Νομός σε τροχιά ανάπτυξης, ο βόρειος οδικός άξονας, γίνεται πλέον πραγματικότητα.
 Σύμφωνα με όσα τόνισε η μελέτη που προβλέπει υπόγεια σήραγγα 3 χλμ. κάτω από τον Άγιο ολοκληρώνεται τον Ιανουάριο. Τα απαιτούμενα κονδύλια έχουν εξασφαλιστεί και μέσα στην άνοιξη θ’  αρχίσουν οι εργασίες κατασκευής του δρόμου που χρειάζεται η βόρεια Εύβοια , για να αξιοποιήσουμε τα πλούσια προσόντα της , το δρόμο για το μέλλον.