Στην ιδιαίτερη πατρίδα του θα βρεθεί ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Συμεών Κεδίκογλου, για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου. Εν τω μεταξύ κατά τη διάρκεια των προηγούμενων ημερών ο βουλευτής είχε την ακόλουθη δράση:

 Τη  Δευτέρα 19/10 ο Συμεών Κεδίκογλου παρέστη στην Έναρξη των 17ων Δημήτριων που πραγματοποιήθηκαν στη Χαλκίδα.

Την επομένη, Τρίτη 20/10 συμμετείχε σε σύσκεψη στα Λουτρά Αιδηψού, την οποία συγκάλεσαν ο δήμαρχος Αιδηψού και ο πρόεδρος της κοινότητας Λιχάδος – με τη συμμετοχή εκπροσώπων της περιφέρειας και της νομαρχίας – λόγω των πρόσφατων καταστροφών από πυρκαγιές στην περιοχή. Κατά τη σύσκεψη αποφασίστηκε να ζητηθεί η άμεση χρηματοδότηση από την περιφέρεια μελέτης για αντιπλημμυρικά έργα και την αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος της περιοχής. Σε δεύτερο χρόνο αποφασίστηκε να προωθηθεί το σχετικό κονδύλιο για άμεσες ενέργειες.

Κατόπιν, ο κ. Κεδίκογλου επισκέφτηκε την πληγείσα περιοχή και συνομίλησε με τους κατοίκους της Λιχάδος οι οποίοι κατήγγειλαν το πυροσβεστικό σώμα για ολιγωρία. Ο βουλευτής σε παρέμβαση του τόνισε, ότι τέτοιο ενδεχόμενο θα πρέπει να διερευνηθεί και να αποδοθούν οι ευθύνες σε όσους αναλογούν.

Στη συνέχεια ο κ. Κεδίκογλου συνάντησε  φίλους και στην περιοχή της Αιδηψού, τους οποίους ευχαρίστησε προσωπικά για τη στήριξή τους.

Την Παρασκευή 23/10 συμμετείχε στην ψηφοφορία του Εθνικού Συμβουλίου για την εκλογή του νέου γραμματέα του Κόμματος και του νέου Πολιτικού Συμβουλίου.

Έχοντας την επιθυμία να ευχαριστήσει τους ψηφοφόρους για την εμπιστοσύνη και την προτίμησή τους στις πρόσφατες εκλογές, το σαββατοκύριακο 24 & 25/10 παρευρέθη σε Κάρυστο, Μαρμάρι, Άνω και Νέα Στύρα, καθώς και σε χωριά της περιοχής. Εκεί συναντήθηκε με αντιπροσωπείες αλιέων που του εξέφρασαν τα προβλήματα του κλάδου τους λόγω και της νέας κοινοτικής οδηγίας που επιβάλλει περιορισμούς στην άσκηση του επαγγέλματός τους, με κτηνοτρόφους, καθώς και με κατοίκους που του ανέλυσαν τους προβληματισμούς τους για τις ανεμογεννήτριες που έχουν τοποθετηθεί στην περιοχή. 

Στις 26/10 επισκέφτηκε το δήμο Ληλαντίων (Φύλλα) και στη συνέχεια θα μεταβεί στο  δήμο Ιστιαίας για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου.