Ο βουλευτής Εύβοιας, Σίμος Κεδίκογλου, πραγματοποίησε περιοδεία στην Κύμη εν όψη των Ευρωεκλογών. Κατά τη διάρκεια της περιοδείας, ο κ. Κεδίκογλου συναντήθηκε με κατοίκους της περιοχής, τοπικούς φορείς και επιχειρηματίες, προκειμένου να συζητήσει τα τρέχοντα ζητήματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν.

Ο κ. Κεδίκογλου υπογράμμισε τη σημασία των Ευρωεκλογών και την ανάγκη για ενεργή συμμετοχή των πολιτών στην εκλογική διαδικασία. Επισήμανε ότι η ψήφος στις Ευρωεκλογές επηρεάζει άμεσα το μέλλον της χώρας και τη θέση της στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων, τόνισε την ανάγκη για ισχυρή εκπροσώπηση της Ελλάδας στην Ευρώπη, προκειμένου να προωθηθούν τα συμφέροντα της χώρας και της περιοχής.

Στην Κύμη, ο κ. Κεδίκογλου αναφέρθηκε επίσης σε τοπικά ζητήματα, όπως η ενίσχυση της τοπικής οικονομίας, η βελτίωση των υποδομών και η προώθηση του τουρισμού. Δεσμεύτηκε να συνεχίσει να εργάζεται για την ανάπτυξη της περιοχής και την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι.

Η περιοδεία του κ. Κεδίκογλου στην Κύμη αποτελεί μέρος της ευρύτερης εκστρατείας του για τις Ευρωεκλογές, με στόχο την ενίσχυση της συμμετοχής των πολιτών και την προώθηση των συμφερόντων της Εύβοιας σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Ακολουθείστε μας στο Google News