Στην μουσικοχορευτική παράσταση «Πέτρα που θέλει να κυλά», που διοργάνωσαν ο Σύλλογος Ελληνικής Πολιτιστικής Παράδοσης Χαλκίδας «Το Αλωνάκι», το Σωματείο «ΔΙΑΖΩΜΑ» και το Μέγαρο Μουσικής, σε συνεργασία με τον Δήμο Χαλκιδέων και πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2023 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, παρευρέθηκαν η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα και η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμητρα Σακελλαράκη.

Κατά τον σύντομο χαιρετισμό της, η Δήμαρχος έδωσε συγχαρητήρια στους δασκάλους, τους χορευτές και όλους τους συντελεστές κι ευχήθηκε ακόμη περισσότερες παραστάσεις. «Το Αλωνάκι είναι ταυτόσημο με τον Πολιτισμό και ξεπερνά τα τοπικά όρια του Δήμου Χαλκιδέων. Με αφορμή τον συγκεκριμένο σκοπό της εκδήλωσης, θα ήθελα να πω ότι στην Εύβοια οι Δήμοι δεν περιορίζονται στα δικά τους όρια και όλοι νιώθουμε ένα.

Άννα Παππά

Έτσι και στον Δήμο Χαλκιδέων, νιώθουμε και Βορειοευβοιώτες και γι’ αυτό όλοι μαζί πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να δούμε τoυς Δήμους μας κι όλο το νησί της Εύβοιας, όχι μόνο να αναγεννάται αλλά και να αναδεικνύει την Ιστορία και τον Πολιτισμό του.».

Ακολουθείστε μας στο Google News