Συνάντηση με τα μέλη του 4ου ΚΑΠΗ που εδράζεται στην περιοχή της Πειραϊκής Πατραϊκής και επίσκεψη στην περιοχή της Νέας Κυζίκου, πραγματοποίησε ο υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής του κινήματος ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ Βασίλης Καθαροσπόρης.

Ο Βασίλης Καθαροσπόρης συνομίλησε με τα μέλη του ΚΑΠΗ για το σχέδιο του κινήματος ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ για την τρίτη ηλικία.

Τα μέλη του ΚΑΠΗ ακούγοντας με προσοχή τις προτάσεις του Βασίλη Καθαροσπόρη στάθηκαν στη δέσμευση του υποψηφίου για επισκέψεις ιατρών εντός των Κέντρων προκειμένου να πραγματοποιούνται πρωτοβάθμιες ιατρικές εξετάσεις και στη δωρεάν μετακίνηση με λεωφορεία από και προς τα ΚΑΠΗ αλλά και η η δωρεάν μετακίνηση κατά τις εκδρομές.

Ο υποψήφιος δήμαρχος είχε συνάντηση με τους κατοίκους της περιοχή της Νέας Κυζίκου στη Νέα Αρτάκη. Οι κάτοικοι έθιξαν ζητήματα σχετικά με την υλοποίηση του εγκεκριμένου Σχεδίου Πόλεως και άπτονται της οδοποιίας, της δημιουργίας παιδικών χαρών, του φωτισμού και της υδροδότησης.

Ο Βασίλης Καθαροσπόρης κατά τη συζήτηση δεσμεύτηκε, πως προτεραιότητα του κινήματος ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ είναι να μην υφίσταται γειτονιές δύο ταχυτήτων και με δουλειά να κερδιθεί ο χαμένος χρόνος δίνοντας προτεραιότητα στις βασικές καθημερινές ανάγκες των κατοίκων και των πιο απομακρυσμένων περιοχών του Δήμου Χαλκιδέων.