Ένταξη του έργου «ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΛΥΜΑΤΩΝ ΝΕΑΣ ΑΡΤΑΚΗΣ ΣΤΟ ΕΣΠΑ».

Με ιδιαίτερη χαρά αλλά και ικανοποίηση ανακοινώνουμε την ένταξη του έργου: «Ολοκλήρωση αποχετευτικού δικτύου λυμάτων Νέας Αρτάκης» ύψους 2.800.000 €, στο πρόγραμμα Ε.Π.ΠΕΡ.Α.Α. του Ε.Σ.Π.Α. ( Ευρωπαϊκά Προγράμματα) με την υπ’ αριθ. 176733/16-3-2010 απόφαση του Υπουργείου Ενέργειας, Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής.
Εντός του προσεχούς διαστήματος αναμένουμε και την έγκριση της άλλης πρότασής μας από το ΕΣΠΑ ύψους 900.000€ που είναι η αντικατάσταση των υπολοίπων αμιαντοσωλήνων του δικτύου ύδρευσης.
Αυτά τα δύο σημαντικά έργα αλλάζουν πραγματικά τις συνθήκες ζωής της πόλης μας. Έργα όμως που για να φθάσουμε στο σημείο αυτό απαίτησαν σκληρή δουλειά και προετοιμασία. Όταν αναλάβαμε την δημοτική αρχή από την 1-1-2007, αρχίσαμε με εντατικό ρυθμό την εκπόνηση μελετών για τα μεγάλα προβλήματα της πόλης μας ούτως ώστε να είμαστε έτοιμοι στις πρώτες προσκλήσεις τους ΕΣΠΑ. Και έτσι καταφέραμε να είμαστε από τους πρώτους που υποβάλαμε ολοκληρωμένες μελέτες και σήμερα σαν πόλη χαιρόμαστε γι’ αυτή μας την νίκη, που δείχνει ότι με σωστή δουλειά, προετοιμασία, σωστή επιλογή στόχων και τεκμηριωμένες προτάσεις, είμαστε παρόντες στα μεγάλα έργα, και μάλιστα σε συνθήκες μεγάλης οικονομικής κρίσης.

Γιάννης Μπουροδήμος, Υποψήφιος Βουλευτής Εύβοιας ΚΙΝΑΛ - 2019