Εντείνει το πρόγραμμα επισκέψεων που πραγματοποιεί ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης, επικεφαλής του συνδυασμού «Γέφυρα Προόδου και Ελπίδας» στις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου, στο πλαίσιο των οποίων  του δίνεται η δυνατότητα να επικοινωνήσει στους πολίτες το σημαντικό έργο που έχει υλοποιηθεί  σήμερα , αλλά και να ενημερώσει για τον προγραμματισμό  της Δημοτικής Αρχής για την επόμενη περίοδο.

Σήμερα το πρωί επισκέφθηκε μαζί με υποψηφίους και τοπικούς συμβούλους του συνδυασμού του  τα καταστήματα της Ν. Αρτάκης. Στη διάρκεια των επαφών είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τους καταστηματάρχες και με τους δημότες σειρά ζητημάτων που απασχολούν την περιοχή τους και παράλληλα κατέγραψαν συγκεκριμένες απόψεις για το πως μπορούν να συμπεριληφθούν οι προτάσεις των δημοτών στον προγραμματισμό του Δήμου, προκειμένου να υπάρχει η καλύτερη δυνατή η συνεργασία για την επίλυση κάθε προβλήματος. Ο Δήμαρχος ενημέρωσε, επίσης, για τις παρεμβάσεις που έχουν γίνει στη Ν. Αρτάκη και κυρίως για το Μουσικό Σχολείο, που έχει δρομολογηθεί να κατασκευαστεί και που θα συμβάλλει αναμφίβολα στην αναβάθμιση της περιοχής δίνοντας συνολικότερα ώθηση και στην τοπική οικονομία.

ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ

Στη συνέχεια ακολούθησε επίσκεψη στο Κτήμα Αβαντίς με αφορμή τη διοργάνωση  της εκδήλωσης  «Ανοιχτές Πόρτες»  τη μεγαλύτερη ετήσια γιορτή κρασιού που πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης. Ο Δήμαρχος αφού περιηγήθηκε στο χώρο εξέφρασε τα συγχαρητήριά του για την άψογη διοργάνωση αλλά και για τη δυναμική που έχει εμφανίσει η επιχείρηση στον τομέα της οινοποιίας.