Με ανακοίνωση του ο Δήμαρχος Κύμης-Αλιβερίου, Δημήτρης Θωμάς, ενημερώνει τον κόσμο ότι ολοκληρώθηκε το πρώτο στάδιο αποκατάστασης του δρόμου στο Στόμιο.
Με την ολοκλήρωση των εργασιών του πρώτου σταδίου, του πολύπαθου δρόμου στο Στόμιο θα ήθελα προσωπικά αλλά και εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου και των δημοτών μας, να ευχαριστήσω θερμά τον Περιφερειάρχη κ. Κλέαρχο Περγαντά, τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Αθανάσιο Μπουραντά και τις υπηρεσίες τους για την επίλυση του προβλήματος.
Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχόμαστε την εξέλιξη αυτή. Από την πρώτη στιγμή του ατυχήματος το 2008 κινηθήκαμε προς κάθε κατεύθυνση και η αποκατάσταση του δρόμου, ήταν στην κορυφή των προτεραιοτήτων μας. Έπειτα από μεγάλο και επίμονο αγώνα, βρισκόμαστε πλέον στην ευχάριστη θέση το πρώτο στάδιο του έργου να ολοκληρώνεται. Αισθανόμαστε δικαιωμένοι που η συνεχής προσπάθεια μας και ειδικότερα η επαγρύπνηση των τελευταίων μηνών, τόσο η δική μας όσο και των κατοίκων οι οποίοι ενημερώνονταν σε εβδομαδιαία βάση για την εξέλιξη των έργων, έφερε αποτέλεσμα.
Με εκτίμηση
Ο Δήμαρχος Κύμης – Αλιβερίου
Δημήτρης Γ. Θωμάς
Ακολουθείστε μας στο Google News