Θερμά συγχαρητήρια στον Χαλκιδέο αθλητή Κολύμβησης Στέργιο-Μάριο Μπίλα, για την 1η θέση στα 50μ. Ελεύθερου και 50μ. Πεταλούδα στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κολύμβησης Νέων Ανδρών U23 στο Δουβλίνο και για την κατάκτηση του νέου πανελλήνιου ρεκόρ στα 50μ. Πεταλούδα.

Είναι τιμή μας να έχουμε τόσο διακεκριμένους αθλητές, άξιους εκπροσώπους του Δήμου μας, που ξεκίνησαν την επιτυχημένη πορεία τους από το Δημοτικό Κολυμβητήριο Χαλκίδας. Η νίκη αυτή είναι επιβράβευση της μεγάλης προσπάθειας, της επιμονής, της υπομονής και της σκληρής δουλειάς που κατέβαλε ο ίδιος, μαζί με τους προπονητές και την οικογένειά του.

Η επιτυχία ανεβάζει τη Δήμο μας ακόμη πιο ψηλά στον ναυταθλητισμό, θέση που του αξίζει, θέση που κάνει ακόμα μεγαλύτερη την ευθύνη μας για άρτιες υποδομές και την υλοποίηση του Κλειστού Κολυμβητηρίου στη Χαλκίδα, σύμφωνα με τον σχεδιασμό μας.

Στέργιο, σου ευχόμαστε υγεία και η ανοδική πορεία σου να συνεχιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης στην Ντόχα. Σε ευχαριστούμε!

Ακολουθείστε μας στο Google News