Συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήουν οι εργαζόμενοι των Τσιμέντων Χαλκίδας, την Πέμπτη 27 Ιουνίου στα κεντρικά γραφεία της Lafarge στην Παιανία, ύστερα και από την απόφασητης Ομοσπονδίας Τσιμέντων Ελλάδας για 4ωρη στάση εργασίας και συγκέντρωση μπροστά από τα κεντρικά γραφεία της Lafarge.

Η Ομοσπονδία Τσιμέντων Ελλάδας, σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τους Εργαζόμενους του Τσιμεντάδικου της Χαλκίδας, αποφάσισε την πραγματοποίηση Πανελλαδικής 4ωρης στάσης εργασίας στον κλάδο και συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά από το κτίριο των κεντρικών γραφείων της LAFARGE στην Παιανία Αττικής, την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013 και ώρα 18:00΄, με αίτημα την επαναλειτουργία του Τσιμεντάδικου της Χαλκίδας και την ανάκληση των 32 ομαδικών απολύσεων.

Στο χώρο αυτόν, την ίδια μέρα και ώρα, η ΑΓΕΤ-ΗΡΑΚΛΗΣ μέλος του πολυεθνικού ομίλου LAFARGE, έχει καλέσει την ετήσια γενική συνέλευση των μετόχων της και ένα από τα θέματα της συνέλευσης είναι και η επικύρωση της απόφασης του διοικητικού της συμβουλίου για την παύση λειτουργίας του Τσιμεντάδικου της Χαλκίδας.

Το Σωματείο μας καλεί τους πολιτικούς και κοινωνικούς φορείς, τις συνδικαλιστικές οργανώσεις, τους απλούς πολίτες (εργαζόμενους-άνεργους-συνταξιούχους) να ενισχύσουν με την συμμετοχή τους τον αγώνα μας για την επαναλειτουργία του Τσιμεντάδικου και την ανάκληση των 32 ομαδικών απολύσεων.

Όλοι μαζί να στείλουμε ένα ακόμη μήνυμα στην πολυεθνική Lafarge ότι τα κερδοσκοπικά της παιχνίδια δεν θα περάσουν

Το Τσιμεντάδικο δεν είναι απλά μόνο βιώσιμο και ανταγωνιστικό

Είναι μιας στρατηγικής σημασίας βιομηχανία και πρέπει να παραμείνει ζωντανή για το συμφέρον και το μέλλον της χώρας μας.

Για την μεταφορά στο χώρο της συγκέντρωσης θα δρομολογηθούν λεωφορεία που θα αναχωρήσουν από τον Βούρκο και από το Τσιμεντάδικο στις 4 το απόγευμα.

Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν παρακαλούνται να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στα τηλέφωνα του Εργατικού Κέντρου 2221020808 ή του Σωματείου μας 2221059298 μέχρι και την Πέμπτη 27 Ιουνίου το πρωί.

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Κούκουρας Ηλίας

Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Τραγουλιάς Παναγιώτης

Ακολουθείστε μας στο Google News