Στο πλαίσιο της διαρκούς επαφής και βελτιώσεων των υπηρεσιών των Διευθύνσεων Μεταφορών και Επικοινωνιών, της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των αιτημάτων πολιτών και την διευκόλυνση του έργου των Εκπαιδευτών Οδηγών πραγματοποιήθηκαν μια σειρά από συσκέψεις του «Συλλόγου Εκπαιδευτών Οδηγών Αυτοκινήτων & Μοτοσυκλετών Εύβοιας – Βοιωτίας» με φορείς της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στις 17 Μαϊου 2022, στην Χαλκίδα συναντήθηκαν:

– ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος για θέματα Μεταφορών & Επικοινωνιών, κ. Δημήτρης Βουρδάνος
– οι εκπρόσωποι του Δ.Σ, του «Συλλόγου Εκπαιδευτών Οδηγών Αυτοκινήτων & Μοτοσυκλετών Εύβοιας – Βοιωτίας», Αλεξίου Παναγιώτης (Πρόεδρος), Καραγκούνης Δημήτρης (Ταμίας), Παππάς Κωνσταντίνος (Μέλος)

όπου υπήρξε ενημέρωση σχετικά με τις εξελίξεις των θεμάτων που είχαν συζητηθεί σε προηγούμενη συνάντηση, στην Λαμία. Σημαντική εξέλιξη υπήρξε στο θέμα της ενίσχυσης του ανθρώπινου δυναμικού καθώς έχει ήδη δρομολογηθεί ενίσχυση του Τμήματος Αδειών Οδήγησης στη Χαλκίδα, ώστε να ομαλοποιηθεί η λειτουργία του και να βελτιωθούν τα προβλήματα που έχει φέρει η υποστελέχωση του.

Σε συνέχεια του καλού κλίματος και της άριστης συνεργασίας με τους φορείς της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας αλλά και το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που έχει δείξει για την επίλυση τυχών προβλημάτων ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, κ. Φάνης Σπανός, είχε προηγηθεί μια πρώτη συνάντηση.

Στην πρώτη συνάντηση που είχε προηγηθεί στις 18 Απριλίου 2022, στην Έδρα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στην Λαμία συναντήθηκαν:
– ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, κ. Φάνης Σπανός
– ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος για θέματα Μεταφορών & Επικοινωνιών, κ. Δημήτρης Βουρδάνος
– οι εκπρόσωποι του Δ.Σ, του «Συλλόγου Εκπαιδευτών Οδηγών Αυτοκινήτων & Μοτοσυκλετών Εύβοιας – Βοιωτίας», Αλεξίου Παναγιώτης (Πρόεδρος), Γεωργιάδης Νικόλαος (Αντιπρόεδρος), Καραγκούνης Δημήτρης (Ταμίας), Παππάς Κωνσταντίνος (Μέλος)
– ο Πρόεδρος του Σωματείου Κεντρικής Ελλάδας, Γεωργαντάς Γεώργιος

όπου κατά την διάρκεια μιας ευρείας σύσκεψης συζητήθηκαν προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Διευθύνσεις Μεταφορών και Επικοινωνιών των Π.Ε κυρίως λόγω υποστελέχωσης τους με ανθρώπινο δυναμικό, θέματα ασφαλείας που αντιμετωπίζει η Πίστα Εκπαίδευσης Υποψηφίων Οδηγών Μοτοσυκλετών, στο Πάρκο Ελευθερίας (για τα οποία έχει ενημερωθεί και ο Δήμος Χαλκιδέων, σε αντίστοιχη συνάντηση), καθώς επίσης τέθηκαν θέματα σχετικά με την εφαρμογή των διατάξεων.

Επιπλέον, ο «Συλλόγος Εκπαιδευτών Οδηγών Αυτοκινήτων & Μοτοσυκλετών Εύβοιας – Βοιωτίας» θα ήθελε να ευχαριστήσει τους υπαλλήλους του Τμήματος Αδειών Οδήγησης, της Διεύθυνσης Μεταφορών & Επικοινωνιών στη Χαλκίδα, καθώς παρόλο τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, έχουν προσφέρει τα μέγιστα για την καλύτερη λειτουργία του τμήματος δεδομένων των συνθηκών.

Τέλος, προς διευκρίνιση σχετικού δημοσιεύματος.

Με την εφαρμογή της Προσωρινής Άδειας Οδήγησης που άμεσα εκδίδεται ηλεκτρονικά μέσω gov.gr, από τον επιτυχόντα στις Πρακτικές Εξετάσεις Υποψήφιο Οδηγό.

Δίνεται η δυνατότητα, στον πλέον Νέο Οδηγό, να χρησιμοποιεί την Προσωρινή Άδεια. Οδήγησης, με διοικητική ισχύ διάρκειας έξι (6) μηνών, ωσότου ολοκληρωθεί η διαδικασία εκτύπωσης, της έντυπης Άδειας Ικανότητας Οδήγησης από τη Διεύθυνση Διαβατηρίων και Εγγράφων Ασφαλείας / Α.Ε.Α

Ακολουθείστε μας στο Google News