Τα γραφεία του ΟΛΝΕ και τον Πρόεδρο κ. Ανδρέα Παπανδρέου επισκέφτηκε η κα Δέσποινα Καραμπέτσου Μέλος του ΔΣ του Επιμελητηρίου και Εκπρόσωπος του στον ΕΟΑΕΝ, όπου είχε συνάντηση με εκπροσώπους του Επιμελητηρίου Εύβοιας, με σκοπό τη συζήτηση για τη διοργάνωση του 1oυ Πανελλήνιου Νησιωτικού Σχολικού Διαγωνισμού στην Εύβοια και την Σκύρο, με τίτλο «ΠΑΜΕ ΛΙΜΑΝΙ».

Ο σχεδιασμός της διοργάνωσης έχει ήδη ξεκινήσει από το Επιμελητήριο, με υπεύθυνους συντονισμού τον κ. Παύλου Χρήστο, Υπεύθυνο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων και την κα Καραμπέτσου.

Η όλη πρωτοβουλία θα πραγματοποιηθεί με την συνεργασία του ΕΟΑΕΝ και του ΟΗΣΕ, σε όλα τα νησιά της χώρας, στοχεύοντας στην διάδοση της ιδέας της ηλεκτρικής κίνησης στα σκάφη, στην εξέλιξη της τεχνολογίας μέσα από τα σχολεία και στην δημιουργία κινήτρων στα παιδιά για την ενασχόληση τους με νέα επαγγέλματα, ταυτόχρονα δε, και στην τουριστική προβολή των νησιών. Κατά την επίσκεψη της, η εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου ζήτησε τη συμβολή του ΟΛΝΕ ΑΕ στην υλοποίηση του Διαγωνισμού στο νομό μας με τη μορφή χορηγίας, παροχής ή συνεργασίας. Η ανταπόκριση των Εκπροσώπων του ΟΛΝΕ ΑΕ για την συμβολή του Φορέα τους στην υλοποίηση της πρωτοβουλίας ήταν πολύ θετική.