Συνάντηση είχαν σήμερα το πρωί, μέλη της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Ευβοίας, μαζί με εκπροσώπους άλλων προεδρείων της Εύβοιας, με τον Διευθυντή Ανάπτυξης Δημήτριο Γιαννακό, με θέμα την συνέχιση εξεταστικών επιτροπών στο νομό Εύβοιας.
Σήμερα 29/1/ 2013 μέλη της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας , μαζί με τα Προεδρεία των κλαδικών Σωματείων ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ & ΒΟΗΘΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ Ν.ΕΥΒΟΙΑΣ , ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΘΕΡΜΑΣΤΩΝ Ν.ΕΥΒΟΙΑΣ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ Ν. ΕΥΒΟΙΑΣ, επισκέφτηκαν τον Διευθυντή Ανάπτυξης κ. ΓΙΑΝΝΑΚΟ Δημήτριο και έθεσαν το θέμα συνέχισης διεξαγωγής εξετάσεων στο Νομό μας.
Έπειτα από συζήτηση και διευκρινήσεις, ο κ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ενημέρωσε ότι ήδη έχει αποσταλεί έγγραφο στην έδρα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, σχετικά με την εφαρμογή της κοινής Υπουργικής Απόφασης.
Τα Σωματεία από μεριά τους δεσμεύτηκαν να ενημερώσουν και εγγράφως την έδρα της Περιφέρειας για την αναγκαιότητα διεξαγωγής εξετάσεων στο Νομό μας, σε εφαρμογή του Π.Δ. 3982/2011 – 4072/2012 μέρος 1 για Εξεταστικές Επιτροπές άρθρο 2 « σύσταση εξεταστικών επιτροπών».
Σε ένα Νησιώτικο Νομό, που από τη μια άκρη έως την άλλη οι αποστάσεις είναι τεράστιες (250 χιλ.περίπου) και ανήκει και η Σκύρος είναι παράλογο να απαιτήσουμε στους εργαζόμενους να πάνε στη Λαμία για εξετάσεις . Αναμένεται απάντηση από Περιφέρεια και συνάντηση με τα Σωματεία στη Λαμία.
Ακολουθείστε μας στο Google News