Τη Τετάρτη 31 Μαΐου 2023, η υποψήφια δήμαρχος Χαλκιδέων Άννα Παππά πραγματοποίησε συνάντηση με το Προεδρείο του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου Χαλκιδέων, όπου δόθηκε η δυνατότητα να παρατεθούν τα χρόνια δισεπίλυτα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τόσο οι εργαζόμενοι της Δημοτικής Αρχής, όσο και τα κωλύματα που παρουσιάζονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα στις υπηρεσίες αυτής.

Έγινε εκτενής συζήτηση αναφορικά με τις δυσμενείς μεταθέσεις που λαμβάνουν χώρα στις υπηρεσίες του Δήμου, στην απουσία μόνιμου προσωπικού αλλά και στην αμφίβολη κατανομή αυτού στις ανάλογες θέσεις.

Η ελλιπής ιατρική περίθαλψη, τα επαναλαμβανόμενα ατυχήματα των λιγοστών -κατά καιρούς- εργαζομένων λόγω παλαιότητας και ελλιπούς συντήρησης των οχημάτων αλλά και οι ακατάλληλες συνθήκες υγιεινής εντός του εργοταξίου, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τους κεντρικούς άξονες της συνάντησης.

Χρέος μας είναι να σταθούμε δίπλα στους εργαζόμενους της πόλης μας, να μεριμνήσουμε για την ασφάλεια των ανθρώπων που -παρά τις αντίξοες συνθήκες- εργάζονται αδιάκοπα για την άρτια λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου Χαλκιδέων και να διευκολύνουμε το έργο τους ώστε να δημιουργήσουμε τη ‘’Νέα Πόλη’’ που οραματιζόμαστε, δήλωσε η κ. Άννα Παππά.

Ακολουθείστε μας στο Google News