Τα Σωματεία Σέλμαν, Ιντερκέμ και Σωματείο Προβλήτος λιμένος Σέλμαν, συναντήθηκαν τη Δευτέρα 13 Μαΐου, με το Δήμαρχο Χαλκίδας Αθανάσιο Ζεμπίλη, με κύριο θέμα συνάντησης, την απαξίωση των δυο εταιρειών από τους εργοδότες.

Τη Δευτέρα 13-5-2013 παρευρεθήκαμε σε κοινή συνάντηση με το Δήμαρχο Ζεμπίλη Αθανάσιο στο Δημαρχείο Χαλκίδας. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η σκόπιμη απαξίωση των δυο εταιρειών από τους εργοδότες που έχει σαν συνέπεια την οικονομική εξαθλίωση αλλά και την ομηρία που έχουμε επέλθει ως εργαζόμενοι.

Το συγκεκριμένο θέμα της απαξίωσης έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις και σε άλλους εργασιακούς χώρους (Τσιμέντα, Νεοσέτ, κλπ.), με αποτέλεσμα να ζημιώνονται οικονομικά τόσο η τοπική κοινωνία όσο και το ελληνικό κράτος.

Ως Σωματεία καταθέσαμε συγκεκριμένες προτάσεις για την αντιμετώπιση των παραπάνω προβλημάτων. Κατόπιν αυτού, οι συμμετέχοντες και συγκεκριμένα προσωπικά ο Δήμαρχος, δεσμεύτηκε ότι θα συνεργαστεί με όλους τους αρμόδιους φορείς, προσκαλώντας μας από κοινού σε μια νέα συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες για να διευθετηθούν τα ζητήματα αυτά.

Περιμένουμε λοιπόν από το Δήμαρχο να κρατήσει το λόγο του και να κάνει πράξη την προσωπική του δέσμευση.

Ακολουθείστε μας στο Google News