Ο μικρός Παναγιώτης – Ραφαήλ πάσχει από νωτιαία μυϊκή ατροφία τύπου 1. Πρόκειται για μία σπάνια, εκφυλιστική νόσο που προσβάλει όλο το μυϊκό σύστημα του ανθρώπου, συμπεριλαμβανομένης της ικανότητας κατάποσης και αναπνοής. Καιρό τώρα δίνει τον δικό του αγώνα για να κρατηθεί στη ζωή!

Όπως όλα δείχνουν η μοναδική του ελπίδα να ζήσει μια φυσιολογική ζωή είναι να λάβει τη γονιδιακή θεραπεία που εγκρίθηκε προ τριών μηνών στην Αμερική και στοχεύει στην αποκατάσταση του ελαττωματικού γονιδίου που είναι υπεύθυνο για την μυϊκή αδυναμία.

Δυστυχώς το κόστος της συγκεκριμένης θεραπείας μαζί με την νοσηλεία ανέρχεται στα 3 εκατομμύρια ευρώ. Στο δύσκολο εγχείρημα των γονιών και όλων όσων στηρίζουν το μικρό αγγελούδι στο δύσκολο αγώνα του έρχεται να προστεθεί η πίεση του χρόνου αφού η εν λόγω θεραπεία μπορεί να ληφθεί μόνο από ασθενείς έως 2 ετών και ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ είναι ήδη 18 μηνών!

Διάφοροι σύλλογοι της ευρύτερης περιοχής θέλοντας να βοηθήσουν τον μικρό στον δύσκολο αγώνα του καλούν όλο τον κόσμο το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 19:00 στο Λύκειο του Αυλωναρίου στην συναυλία που θα δώσουν οι Γιώργος & Εύα band και ο Άλκης Καραπάνος (κιθάρα – πλήκτρα – πνευστά).

Με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του αγώνα του μικρού Παναγιώτη Ραφαήλ.

Η είσοδος θα γίνει με ελεύθερη συνεισφορά.
Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019
ΓΙΩΡΓΟΣ & ΕΥΑ band κοντά τους ο Άλκης Καραπάνος (κιθάρα – πλήκτρα – πνευστά)
Ώρα: 19:00
Τόπος: Λύκειο Αυλωναρίου
Είσοδος με ελεύθερη συνεισφορά