Την Μεγάλη Πέμπτη 2 Mαΐου 2024 το ζήτημα του νέου κτιρίου του Μουσικού Σχολείου Χαλκίδας τέθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο Λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής Χαλκίδας.

Τα ερωτήματα που τέθηκαν σχετικά με τις συνεχιζόμενες παρατάσεις αποπεράτωσης, δύο από τις οποίες άγγιζαν το έτος, εξακολουθούν δυστυχώς να μένουν αναπάντητα. Ο Αντιδήμαρχος κ. Γουρνής απέφυγε να δώσει καίριες απαντήσεις σχετικά με τον λόγο των καθυστερήσεων κι έτσι, άλλη μια φορά, βρισκόμαστε σε πλήρη άγνοια.

Η Δήμαρχος κ. Βάκα υποσχέθηκε να μας καλέσει επί τόπου για ενημέρωση της πορείας εργασιών, ωστόσο δεν έχουμε κάποια ενημέρωση επ΄ αυτού ακόμη.

Η μεγάλη μουσική διαμαρτυρία στην οποία συμμετείχαν τα παιδιά μας στις 30 Μαρτίου τάραξε την απουσία των υπευθύνων, όπως φαίνεται όμως όχι επαρκώς ώστε να γίνει σεβαστό το αίτημα της κοινότητας για τον τερματισμό των συνεχόμενων (αναίτιων) παρατάσεων παράδοσης του κτιρίου και την έγκαιρη παράδοσή του στα παιδιά μας.

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Μουσικού Γυμνασίου με ΛΤ Χαλκίδας «Νίκος Σκαλκώτας» δεσμεύεται να συνεχίσει τις δράσεις του προς αυτή την κατεύθυνση, αλλά και προς κάθε κατεύθυνση που αφορά την παρακώλυση της προόδου των παιδιών μας.

Ακολουθείστε μας στο Google News