Συνεχίζει τις περιοδείες της η Έλενα Βάκα

Το Κατάστημα Κράτησης Χαλκίδας, την Λαϊκή Αγορά στην Κάνηθο και την περιοχή Άγιος Στέφανος επισκέφθηκε η Έλενα Βάκα.

Στη Λαϊκή Αγορά στην Κάνηθο περιόδευσε την Πέμπτη 23 Μαΐου το πρωί, η υποψήφια Δήμαρχος Δήμου Χαλκιδέων και επικεφαλής του συνδυασμού «Αλλάζουμε», Έλενα Βάκα, με συνεργάτες της και υποψήφιους συμβούλους. Η υποψήφια Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με εμπόρους και καταναλωτές.

Στην συνέχεια η Έλενα Βάκα συναντήθηκε με κατοίκους της περιοχής του Αγίου Στεφάνου. Συνομίλησε μαζί τους και της τόνισαν ότι αισθάνονται πολίτες δεύτερης κατηγορίας παρά το γεγονός ότι κατοικούν στην είσοδο της πόλης. Αναφέρθηκαν σε προβλήματα που αντιμετωπίζουν με την καθαριότητα, τον ηλεκτροφωτισμό και το οδικό δίκτυο.

Η υποψήφια Δήμαρχος, η οποία γνωρίζει πολύ καλά τα προβλήματα που υπάρχουν στην περιοχή ανέπτυξε στους κατοίκους τον τρόπο με τον οποίο σχεδιάζει ως Δημοτική Αρχή να επέμβει και να προχωρήσει στη λύση των προβλημάτων. «Θα ρυθμίσουμε τα δρομολόγια των απορριμματοφόρων, θα καθαρίσουμε άμεσα τους κοινόχρηστους χώρους και θα φροντίσουμε για τον ηλεκτροφωτισμό» είπε η Έλενα Βάκα.

Την Τετάρτη 22 Μαΐου η Έλενα Βάκα επισκέφθηκε το Κατάστημα Κράτησης Χαλκίδας. Η Έλενα Βάκα συνομίλησε με τον Διευθυντή του Καταστήματος, Σπύρο Αθανασίου και με τους εργαζόμενους, στους οποίους έδωσε συγχαρητήρια γιατί καταβάλλουν αποτελεσματική προσπάθεια και υπερβάλλουν εαυτούς. «Το έργο που επιτελείτε είναι μεγάλο και ξεπερνά τα τυπικά σας καθήκοντα. Ως δήμαρχος θα σταθώ αρωγός στην κάθε προσπάθειά σας» δήλωσε η υποψήφια Δήμαρχος.

Στα γραφεία της ΔΕΗ στη Χαλκίδα βρέθηκε τη Τρίτη 21 Μαΐου το μεσημέρι, η υποψήφια Δήμαρχος Δήμου Χαλκιδέων και επικεφαλής του συνδυασμού «Αλλάζουμε», Έλενα Βάκα, με συνεργάτες της και υποψηφίους συμβούλους. Η υποψήφια Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τη Διοίκηση και τους εργαζόμενους.

Η υποψήφια δήμαρχος με συνεργάτες και υποψήφιους συμβούλους του συνδυασμού της βρέθηκαν την Τρίτη 21 Μαΐου, στη Δροσιά και τα Λουκίσια και συνομίλησαν με τους δημότες για τα θέματα που τους απασχολούν. Η Έλενα Βάκα, τους μίλησε για τις προτεραιότητες του συνδυασμού της «Αλλάζουμε», για τη Δημοτική Ενότητα Ανθηδώνος που αφορούν στο πως θα γίνει καλύτερη η καθημερινότητά τους.