Συνεδριάζει την ερχόμενη Πέμπτη το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Εύβοιας, ενώ θα ακολουθήσει συζήτηση για τα ζητήματα που προκύπτουν στις επιχειρήσεις απο την οικονομική κρίση, παρουσία του Προέδρου του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Κεντρικής Ελλάδας.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚOY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
Καλείστε στις 6/10/2011, ημέρα ΠΕΜΠΤΗ και ώρα 18 : 00, να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου προκειμένου να συνέλθει το Διοικητικό Συμβούλιο για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα.
1. Επικύρωση προηγούμενου Πρακτικού.
2. Ορισμός Μελών για την συγκρότηση Εφορευτικών Επιτροπών Εκλογών Επιμελητηρίου.
3. Οικονομικές Ενισχύσεις Φορέων (ΣΑΜΕΕ κλπ).
4. 2η Τροποποίηση Προϋπολογισμού έτους 2011.
5. Ανακοινώσεις.

Μετά την συνεδρίαση του ΔΣ που θα λήξει στις 19.30, θα πραγματοποιηθεί Συνάντηση – Συζήτηση για την εθνική οικονομία και τις αρνητικές συνέπειες της στις επιχειρήσεις, στην οποία θα παραστούν ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδας, κ. Ευριπίδης Δοντάς και Μέλη του ΔΣ του Συνδέσμου.
 Σκοπός της συζήτησης θα είναι να ανταλλαγούν απόψεις, να τεθούν προβληματισμοί και πιθανές προτάσεις για την οικονομική κρίση και για το δυσμενές περιβάλλον της επιχειρηματικότητας.
 Σε αυτή την κρίσιμη στιγμή για τη χώρα μας, η παρουσία σας θα είναι πολύτιμη. Μαζί θα καταλήξουμε σε πιθανές προτάσεις για τα φλέγοντα θέματα που αφορούν την επιχειρηματικότητα.