Την Παρασκευή 2 Απριλίου 2021 και ώρα έναρξης 19:30 θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κύμης – Αλιβερίου σε συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη από την πλατφόρμα του Υπουργείου Εσωτερικών ePresence.gov.gr, , προκειμένου να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Συζήτηση – ενημέρωση για τις εξελίξεις σχετικά με την εγκατάσταση 8 αιολικών πάρκων στην Κεντρική και Νότια Εύβοια.
(Σχετικό και το από 24/3/21 αίτημα της αντιπολίτευσης).

2. Λήψη απόφασης περί τροποποίησης σχεδίου πόλεως Αλιβερίου στην ΠΕ ΙΙ ( Ο.Τ. 321) , με την συναρμογή του Παλαιού Σχεδίου Πόλεως ( 1953).

3. Λήψη απόφασης περί γνωμοδότησης για έγκριση εισόδου – εξόδου σε υπό κατασκευή Δύο Νέων κατοικιών, επί αγροτικής – Δημοτικής οδού, εκτός σχεδίου Πετριών εις θέση Στόμιο Πετριών της Τ.Κ. Πετριών της Δ.Ε. Δυστίων του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου ιδιοκτησίας του κ. Γκίνη Κωνσταντίνου.

4. Λήψη απόφασης περί γνωμοδότησης για έγκριση εισόδου – εξόδου σε υπάρχων Πρατήριο Υγρών Καυσίμων επί της Επαρχιακής Οδού εντός του οικισμού Στόμιο Οξυλίθου του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου, ιδιοκτησίας κληρονόμων Γεωργίου Νάνου.

5. Λήψη απόφασης περί βεβαίωσης ότι το ακίνητο ιδιοκτησία της κ. Τσαλαπατάρα Ευαγγελίας, βρίσκεται εντός της Ζώνης των 800 μ. από το κέντρο του οικισμού Αγ. Βλασίου της Κοινότητας Αγίου Βλασίου του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου

Ακολουθείστε μας στο Google News