Σύλληψη δύο -2- ημεδαπών για κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων.

Καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Λίμνης-Ευβοίας, από δύο (2) καταστηματάρχες, ότι την 18.30 ώρα της 19-03-2011, δύο (2) αγνώστων στοιχείων ταυτότητας άτομα, πραγματοποίησαν στα καταστήματά τους, στη Στροφυλιά-Ευβοίας, αγορές καταναλωτικών ειδών, χρησιμοποιώντας δύο (2) πλαστά χαρτονομίσματα των πενήντα ευρώ (50 €).

 Τα παραπάνω άτομα εντοπίστηκαν από Αστυνομικούς Έδρας της Διεύθυνσής μας, περί την 20.50 ώρα της 19-03-2011, στη Ν. Αρτάκη-Ευβοίας, κινούμενα με ΙΧΕ αυτοκίνητο και προσήχθησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, όπου διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για δύο (2) ημεδαπούς, ένα (1) άντρα και μία (1) γυναίκα, ηλικίας 22 και 30 ετών αντίστοιχα, κάτοικους Αθηνών, στα πρόσωπα των οποίων, οι καταστηματάρχες, αναγνώρισαν τα άτομα που πραγματοποίησαν τις ανωτέρω συναλλαγές, οπότε και συνελήφθησαν.
 
 Πρωινές ώρες της σήμερα (20-03-2011), οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας, και παραπέμφθηκαν για να απολογηθούν στον κ. Ανακριτή Χαλκίδας, κατηγορούμενοι για από κοινού κυκλοφορία πλαστών χαρτονομισμάτων.

 Η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται, για την διερεύνηση εμπλοκής των συλληφθέντων σε οργανωμένο κύκλωμα παραχαρακτών, καθώς και σε άλλες υποθέσεις κυκλοφορίας παραχαραγμένων νομισμάτων.