Αναζητούνται για να συλληφθούν δύο ακόμη ομοεθνείς συνεργοί τους από τις Αστυνομικές Αρχές. Συνελήφθησαν, σήμερα νωρίς το πρωί, στα Κριεζά Αλιβερίου Ευβοίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλιβερίου, δύο υπήκοοι Πακιστάν ηλικίας 28 και 19 ετών αντίστοιχα, κατηγορούμενοι για αρπαγή 29χρονου ομοεθνούς τους, ενώ αναζητούνται από τους αστυνομικούς δύο ακόμη συνεργοί τους.

Ειδικότερα, ο 29χρονος την 14-01-2012 μετέβη από το Άργος  Αργολίδας, στα Λέπουρα Ευβοίας για αναζήτηση  εργασίας, όπου έπεσε θύμα αρπαγής από τέσσερεις ομοεθνείς του. οι οποίοι τον μετέφεραν και τον δέσμευσαν σε παράπηγμα  αγροτικής περιοχής στα Κριεζά Αλιβερίου Ευβοίας.

Στη συνέχεια οι δράστες επικοινωνούσαν τηλεφωνικά με την μητέρα του στο Πακιστάν απαιτώντας λύτρα και συγκεκριμένα το χρηματικό ποσό των (17.000) ευρώ για την απελευθέρωση του, ασκώντας παράλληλα σε βάρος του σωματική βία.

Σήμερα νωρίς το πρωί ομάδα ομοεθνών του, προσπάθησαν να τον απελευθερώσουν, με αποτέλεσμα να προκληθεί συμπλοκή με τους δράστες της αρπαγής. Κατά την συμπλοκή τραυματίστηκε ο 28χρονος δράστης, ο οποίος μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται, φρουρούμενος στο Γενικό  Νοσοκομείο Χαλκίδας.
Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αλιβερίου, που ενημερώθηκαν για το περιστατικό, μετέβησαν στο σημείο και συνέλαβαν τον 19χρονο δράστη, ενώ αναζητούνται οι δύο συνεργοί τους καθώς και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες στην συμπλοκή. 

Επίσης σε βάρος των δύο συλληφθέντων καθώς και του 29χρονου απαχθέντα θα εφαρμοστεί το μέτρο της διοικητικής απέλασης, καθώς δεν διαθέτουν  νόμιμα ταξιδιωτικά έγγραφα.
Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Αλιβερίου, ενώ ο 19χρονος συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.