Συνελήφθη, την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019 στην Ιστιαία Ευβοίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας, ένας 18χρονος κατηγορούμενος για κλοπή τροχοφόρου, κλοπές και παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.).

Ειδικότερα, ο 18χρονος εντοπίσθηκε από τους αστυνομικούς να οδηγεί δίκυκλο μοτοποδήλατο, στερούμενος της απαιτούμενης άδειας ικανότητας οδήγησης από την αρμόδια Αρχή, ενώ όπως διαπιστώθηκε το εν λόγω όχημα, είχε αφαιρέσει από αποθήκη ιδιοκτησίας ημεδαπού στους Ωρεούς Ευβοίας και κατασχέθηκε.

Στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψε αρχικά ότι ο συλληφθείς, την 11-09-2019, είχε αφαιρέσει από αύλειο χώρο οικίας, στην ανωτέρω περιοχή, διάφορα ανταλλακτικά (κινητήρα, οπίσθιο ψαλίδι, σέλα & ζάντες), τα οποία είχε τοποθετήσει στο αφαιρεθέν όχημα, αλλοιώνοντας ταυτόχρονα τον αριθμό του κινητήρα, προκειμένου να μην γίνει αντιληπτός.

Επιπλέον την 26-09-2019, παραβίασε θύρα επιχείρησης στην περιοχή της Αιδηψού και αφαίρεσε από Δ.Χ.Ε. αυτοκίνητο που βρισκόταν στο σημείο, χρηματικό ποσό, μία συσκευή πλοήγησης (GPS), τα κλειδιά αυτού και (2) ηχεία, τα οποία βρέθηκαν στην οικία του και κατασχέθηκαν.

Την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Ιστιαίας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.