Δυναμική στήριξη παρείχαν οι συμπατριώτες του στον π. Υφυπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης και υποψήφιο Βουλευτή Ευβοίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Αναστάσιο Λιάσκο στην κεντρική του προεκλογική ομιλία στη Χαλκίδα.   


Ο Τάσος Λιάσκος μοιράστηκε με του φίλους της ΝΔ τις σκέψεις, τους προβληματισμούς και τις προσδοκίες του δίνοντας ταυτόχρονα ηχηρό μήνυμα ενότητας και αισιοδοξίας για το αποτέλεσμα, λίγες μέρες πριν την εκλογική αναμέτρηση της 4ης Οκτωβρίου.  
Ο κ. Λιάσκος αναφέρθηκε τόσο στο συμβολισμό όσο και στο διακύβευμα αυτών των  εκλογών και έθεσε το δίλλημα: «Ζούμε ώρες εθνικής ευθύνης και καλούμαστε όλοι μας, πολίτες και πολιτικοί να πάρουμε αντίστοιχες αποφάσεις. Η πατρίδα μας έχει μπροστά της μεγάλες προκλήσεις να αντιμετωπίσει και η ελληνική κοινωνία καλείται να επιλέξει ανάμεσα:
● στην αλήθεια. Μια αλήθεια που καταγράφει τη δύσκολη πραγματικότητα αλλά απαντά με συγκεκριμένη πολιτική και μέτρα, στα πλαίσια ενός ολοκληρωμένου σχεδίου για ασφαλή έξοδο από την κρίση
● και από την άλλη στον λαϊκισμό, την εξαπάτηση και τον εμπαιγμό που επιχειρεί το ΠΑΣΟΚ μέσα από ανεύθυνες υποσχέσεις που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα που σίγουρα θα οδηγήσουν τη χώρα σε περιπέτειες».
 Ο κ. Λιάσκος υπενθύμισε το έργο που η ΝΔ κατόρθωσε αυτά τα χρόνια για τη χώρα αλλά και το Νομό μας με συγκεκριμένα παραδείγματα. Στο σημείο αυτό, μεταξύ άλλων ανέφερε: «Η Νέα Δημοκρατία ήταν αυτή που έβγαλε την Εύβοια από την απομόνωση και την εγκατάλειψη στην οποία το ΠΑΣΟΚ μας είχε καταδικάσει να ζούμε. Από την πρώτη μέρα που αναλάβαμε την Κυβέρνηση η Εύβοια συμπεριλήφθηκε με τις προσπάθειες όλων μας στους κυβερνητικούς σχεδιασμούς έργων και υποδομών. Το ξέρετε πλέον όλοι ότι το έργο που συντελείται πανευβοϊκά είναι μεγάλο και ουσιαστικό. Μένουν ακόμη πολλά και σημαντικά να γίνουν. Μόνο η ΝΔ και ο Κώστας Καραμανλής μπορούν να εγγυηθούν την ολοκλήρωση της αναπτυξιακής προσπάθειας στο Νομό, ώστε να βλέπουμε και όχι μόνο να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο αύριο».
Ο Τάσος Λιάσκος στάθηκε ιδιαίτερα στη συνεισφορά των ανθρώπων της παράταξης και επεσήμανε: «Οφείλουμε να τιμούμε εσάς τους αγωνιστές της Παράταξης που πιστέψατε και μοχθήσατε. Οφείλουμε να τιμούμε την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε. Να στεκόμαστε στο ύψος των περιστάσεων.Η ανιδιοτελής συμμετοχή όλων σας στους αγώνες της παράταξής μας υπήρξε ο καταλύτης στη διαδικασία επανόδου της ΝΔ στην εξουσία. Εσείς κάνατε ξανά αυτό το κόμμα Κυβέρνηση το 2004 και το 2007 και εσείς πάλι θα φυλάτε Θερμοπύλες και είμαι σίγουρος ότι θα ξαναδώσετε τη νίκη στις 4 Οκτωβρίου. Γιατί πιστεύετε βαθιά στις αρχές και τις αξίες αυτής της παράταξης. Γιατί εμπιστεύεστε τον Κώστα Καραμανλή και τη ΝΔ».
Μετέφερε στους παριστάμενους εικόνες από την προσωπική του διαδρομή μέχρι σήμερα, στο κόμμα και τα κοινά αλλά και από τους αγώνες που έδωσε και δίνει για την Εύβοια.
Ευχαρίστησε τους συμπατριώτες του για την εμπιστοσύνη που δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια στο πρόσωπό του τιμώντας τον με τη θέση του εκπροσώπου τους στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και ζήτησε ανανέωση της εντολής τους για 4η φορά.
Τέλος ζήτησε από τους Νεοδημοκράτες να παραμερίσουν μέχρι τις 4ης Οκτωβρίου προσωπικά και συλλογικά παράπονα καθώς και απογοητεύσεις που σίγουρα έχουν νιώσει αυτά τα χρόνια επισημαίνοντας σε όλους τους τόνους η μάχη είναι σοβαρή και κρίσιμη για τη χώρα και για τον τόπο. Ζήτησε συστράτευση όλων στον κοινό αγώνα της ΝΔ και δυναμική στήριξη στον Κώστα Καραμανλή με στόχο ένα καλύτερο, σίγουρο αύριο για την Ελλάδα, την Εύβοια και τα παιδιά μας.