Στο πλαίσιο του Ερευνητικού Έργου (ΑΕΙ) «Αειφόρος Ανάπτυξη Λιγότερο Αναπτυγμένων Περιοχών με τη Δημιουργία Νέων Τουριστικών Πόρων και Προϊόντων μέσω Ανάλυσης, Τεκμηρίωσης, Μοντελοποίησης, Διαχείρισης και Διατήρησης Πολιτιστικού Αποθέματος με χρήση Εφαρμογών ΤΠΕ», της Γενικής Γραμματείας Έρευνας Καινοτομίας (Α.Π.ΕΥΔΕ-ΕΤΑΚ 2976/17.06.2021) στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία» ΕΣΠΑ 2014-2020, στον Τομέα προτεραιότητας Πολιτισμός – Τουρισμός και Δημιουργικές Βιομηχανίες με συντονιστή το ΕΜΠ, με Επιστημονικά Υπεύθυνη την Ομότιμη Καθηγήτρια ΕΜΠ & Μέλος ΔΕ ΤΕΕ κα Αντωνία Μοροπούλου σε συνεργασία με το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας με τον Πρόεδρό του κο Γιώργο Στασινό σας καλούμε σε σύσκεψη-συζήτηση εργασίας με θέμα:

«Αειφόρος Ανάπτυξη της Εύβοιας με την Δημιουργία Νέων Τουριστικών Πόρων και Προϊόντων μέσω Ανάλυσης, Τεκμηρίωσης, Μοντελοποίησης, Διαχείρισης και Διατήρησης Πολιτιστικού Αποθέματος με χρήση Εφαρμογών των Τεχνολογιών της Πληροφορικής»

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 12.00 μ.μ. – 14.00 μ.μ. στη Χαλκίδα (Αμφιθέατρο στο Κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας) -Λεωφ. Χαϊνά 93, Χαλκίδα- Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά.

Ακολουθεί το πρόγραμμα:

Καλωσόρισμα από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, κ. Σπανό Φάνη και τον Πρόεδρος Περιφερειακού Τμήματος ΤΕΕ Εύβοιας, κ. Λάππα Κωνσταντίνο.

Έναρξη
Πρόεδρος Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, κ. Στασινός Γιώργος

Εισήγηση
εκ μέρους του Ε.Μ.Π. η Επιστημονικά Υπεύθυνη Ομότιμη Καθηγήτρια ΕΜΠ & Μέλος ΔΕ Τ.Ε.Ε., κα Μοροπούλου Αντωνία

Συζήτηση
Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Εύβοιας, κ. Κελαϊδίτης Γεώργιος
Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, κα Αναγνώστου Μαρία
Αναπλ.Γενική Διευθύντρια Ανάπτυξης της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, κα Ιωαννίδου Περσεφόνη
Δήμαρχος Χαλκιδέων, κα Βάκα Ελένη
Δήμαρχος Διρφύων-Μεσσαπίων, κ. Ψαθάς Γεώργιος
Δήμαρχος Μαντουδίου-Λίμνης Αγίας Άννας, κ. Τσαπουρνιώτης Γεώργιος
Δήμαρχος Ιστιαίας, κ. Κοντζιάς Ιωάννης

Με εκπροσώπους παραγωγικών και αναπτυξιακών φορέων της Εύβοιας.

Ακολουθείστε μας στο Google News