Με ανακοίνωση του το ΚΚΕ, ενημερώνει το κοινό, ότι την Πέμπτη 8 Αυγούστου θα κυκλοφορήσει ο «Ριζοσπάστης» με κεντρικό θέμα τα προβλήματα των εργοστασίων της ευρύτερης περιοχής της Χαλκίδας.
Το εκτενές ρεπορτάζ είναι αποτέλεσμα του οδοιπορικού που πραγματοποίησε η εφημερίδα την Τρίτη 30 και την Τετάρτη 31 Ιούλη στα εργοστάσια: ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ, ΣΕΛΜΑΝ, ΙΝΤΕΡΚΕΜ, ΜΗΧΑΝΙΚΗ (πρώην Τσαούσογλου) και ΝΕΟΣΕΤ.
Θα περιλαμβάνει παρουσίαση των προβλημάτων έτσι όπως οι εργαζόμενοι των εργοστασίων τα κατέγραψαν, συνεντεύξεις, φωτογραφικό υλικό καθώς και την άποψη της Κομματικής Οργάνωσης Χαλκίδας – Θήβας του ΚΚΕ για το θέμα.
Καλούμε τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες όλων των χώρων δουλειάς, τους άνεργους και απολυμένους, όλο το λαό της περιοχής να προμηθευτούν το «Ριζοσπάστη» την Πέμπτη 8 Αυγούστου.
Ακολουθείστε μας στο Google News