Η ταινία “Μετα-μορφωμενοι πράκτορες” έρχεται στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone, από την Πέμπτη 2 έως και την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020.

Υπόθεση:

Ο υπερκατάσκοπος Lance Sterling (Will Smith) και ο επιστήμονας Walter Beckett (Tom Holland) είναι σχεδόν αντίθετοι χαρακτήρες. Ο Walter είναι χαρακτήρας ήπιων τόνων, γλυκός και ευγενής. Ο Lance … δεν είναι. Αλλά αυτό που λείπει από τον Walter στις κοινωνικές δεξιότητες το κερδίζει χάρη στην ευφυία και την εφευρετικότητά του, κατασκευάζοντας μοναδικά gadgets τα οποία χρησιμοποιεί ο Lance στις επικές του αποστολές. Όταν όμως, τα γεγονότα παίρνουν μια αναπάντεχη τροπή, ο Walter και ο Lance ξαφνικά πρέπει να στηριχτούν μεταξύ τους για μια ακόμα φορά. Και αν αυτό το παράξενο ζευγάρι αδυνατεί να μάθει να δουλεύει σαν ομάδα, θα κινδυνέψει ολόκληρος ο κόσμος. Το «ΜΕΤΑ-ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ» αποτελεί μια animation κωμωδία τοποθετημένη στον ταχύρρυθμο και παγκοσμιοποιημένο κόσμο της διεθνούς κατασκοπείας.

Σκηνοθεσία: Troy Quane,Nick Bruno
Σενάριο: Brad Copeland
Ηθοποιοί: ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ:, ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΟΠΟΥΛΟΣ, ΛΙΛΑ ΜΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΦΙΛΙΑΔΗ, ΘΟΔΩΡΗΣ ΣΜΕΡΟΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΛΑΪΝΗΣ

ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ ΤΑΙΝΙΑΣ: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ
ΩΡΑ  ΠΡΟΒΟΛΗΣ:17.15 – ΜΟΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 11/1 ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 12/1

Τιμές Εισιτηρίων:
7€ (ΚΑΝΟΝΙΚΟ) & 6€ (ΠΑΙΔΙΚΟ-ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ-ΑΝΕΡΓΩΝ-ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ)
ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 5€

Ακολουθείστε μας στο Google News